Το σίκουελ του Spider-Man όντως εξελίσσεται πολύ μακριά από το σπίτι

Στο πρώτο τρέιλερ του «Spider-Man: Far From Home» συμβαίνουν πραγματάκια. 

Παρά το γεγονός ότι ο Peter Parker είναι σε κατάσταση… σκόνης εξαιτίας του Thanos, η Marvel δεν πτοήθηκε, κυκλοφορώντας το πρώτο τρέιλερ της νέας του ταινίας, «Spider-Man: Far From Home».

Κάπως έτσι λοιπόν, λίγους μήνες πριν το «Avengers: Endgame» και τη νεκρανάσταση των περισσότερων υπερηρώων, ο άνθρωπος-αράχνη έρχεται να μας δώσει μια πρώτη γεύση του τι θα δούμε στη σίκουελ ταινία του. Αυτή τη φορά όμως δεν θα σώσει τη Νέα Υόρκη αλλά το Λονδίνο.

Ο Peter Parker (Tom Holland) λοιπόν παρέα με τον κολλητό του Ned και την M.J. Watchon γυρίζουν την Ευρώπη για εκπαιδευτική εκδρομή αλλά εκεί που νομίζει ότι τα πράγματα είναι ήρεμα σκάει μύτη ο Nick Fury (Samuel Jackson) και του κάνει τη ζωή πατίνι.

Διότι στην Ευρώπη κάνει την εμφάνισή του ο supervillain που ακούει στο όνομα Mysterio (Jake Gyllenhaal) και ο Peter Parker θα αναγκαστεί να αναβάλει για λίγο τις διακοπές του.

 

 

Το «Spider-Man: Far From Home» έρχεται στις κινηματογραφικές αίθουσες στις 5 Ιουλίου του 2019 και υπόσχεται σπουδαία μάχη με άλλον έναν κακό στο σύμπαν του ανθρώπου-αράχνη.

Μια και μιλάμε για κακούς, θυμάσαι με πόσους τα έχει βάλει μέχρι σήμερα σε ταινίες; Τσέκαρέ τους στο παρακάτω άλμπουμ:

 



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved