Οι White Walkers έφτασαν στο Winterfell

Στο νέο teaser trailer του Game of Thrones ο Οίκος Stark ενώνεται κόντρα στους νεκρούς.

Όσο πλησιάζει η μεγάλη στιγμή για την πρεμιέρα του τελευταίου κύκλου του Game of Thrones όλο και περισσότερα σενάρια θα κυκλοφορούν για τη σειρά. Μόνο και μόνο το βίντεο του ΗΒΟ στο οποίο είδαμε τη Sansa να «ξινίζει» βλέποντας την Daenerys ήταν αρκετό να μας βάλει σε σκέψεις περί προδοσίας. Μόνο που τώρα έσκασε μύτη και άλλο teaserάκι και το μυαλό μας ταξίδεψε αλλού.

 

 

Όπως είδες παραπάνω τα τρία από τα τέσσερα ζωντανά αδέρφια Stark (Arya, Sansa και Jon Snow) κάνουν περίφανοι τη βόλτα τους στο υπόγειο με τα μνημεία των προγόνων τους, μέχρι που μια ψύχρα σκάει μύτη. Δεν είναι απλός παγετός, είναι οι White Walkers οι οποίοι πλησιάζουν και η Sansa θα πρέπει να βάλει λίγο στην άκρη το σχέδιο προδοσίας της κόντρα στον Jon  προκειμένου να πετύχει έναν βασικό σκοπό. Να επιζήσει.

Μια και ο πόλεμος κατά των νεκρών θα χρειαστεί πολλά άτομα, βρήκαμε μια λίστα με τους ζωντανούς και νεκρούς πρωταγωνιστές και στο παρακάτω άλμπουμ στους θυμίζουμε για να έχεις μια ιδέα ποιοι έχουν απομείνει για να πάρουν μέρος στη μεγάλη μάχη (με νεκροκεφαλές οι νεκροί):

 

 

Ο οίκος Stark λοιπόν από τον πρώτο κύκλο είναι ξανά ενωμένος και θα τα βάλει με τον μεγάλο εχθρό. Μέχρι τις 14 Απριλίου, ημέρα που κάνει πρεμιέρα ο 8ος κύκλος, είναι βέβαιο ότι θα ξέρουμε περισσότερα.

 



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved