Τι γίνεται τελικά με την ταινία Breaking Bad;

Ο Bryan Cranston πάντως δηλώνει ετοιμοπόλεμος για τον ρόλο.

Σε γενικές γραμμές, τα πράγματα δεν έχουν πάει καθόλου άσχημα για το σύμπαν του Breaking Bad. Όχι μόνο άφησε τις καλύτερες εντυπώσεις, αλλά ετοίμασε και το έδαφος για το μοναδικό spin-off του Better Call Saul που σάρωσε εξίσου σε μία σειρά από βραβεία. Τι γίνεται όμως με τις φήμες που θέλουν να ετοιμάζεται μία ταινία Breaking Bad;

breaking bad cast

Ο δημιουργός της σειράς Vince Gilligan έχει αναφέρει για γυρίσματα τα οποία γίνονται στο New Mexico, χωρίς ωστόσο να είναι ξεκάθαρο το αν πρόκειται για κάποιο prequel/sequel του Breaking Bad, ή ακόμη και κάποιο follow up του Better Call Saul. Ξέρουμε ωστόσο πως στο πρότζεκτ συμμετέχουν οι παραγωγοί του ‘‘Saul’’, Mark Johnson και Melissa Bernstein, ενώ ο τίτλος που έχουν δώσει στην ταινία -μάλλον προσωρινός- ονομάζεται Greenbrier.

Αυτό ωστόσο που ξέρουμε σίγουρα, είναι το πόσο θα γούσταρε ο Bryan Cranston να ξανασχοληθεί με το σύμπαν του Breaking Bad – μόνο σε prequel δηλαδή. Ο ηθοποιός μίλησε στο ραδιόφωνο του Entertainment Weekly αναφέροντας ότι θα ξανάπαιζε τον ρόλο του στο δευτερόλεπτο. «Και αυτό επειδή ο ρόλος μου άλλαξε την ζωή και μάλιστα και την επαγγελματική. Μου δημιούργησε ευκαιρίες που δεν θα είχαν έρθει» .

Δεν είναι ωστόσο αδύνατο σύμφωνα με άλλες φήμες, να είναι τελικά ο Aaron Paul αυτός που θα εμφανιστεί από το πουθενά για να συμμετάσχει σε μία νέα ταινία.



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved