Η μπάντα που ενώνει το Metal με την μουσική παράδοση της Μογγολίας

Μεταλλάδες όλου του κόσμου ενωθείτε!

Συμφωνούμε ότι η μουσική δεν χωράει σε καλούπια και ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ πως επιδέχεται πειραματισμών, αλχημειών και «παντρεμάτων»; Συμφωνούμε. Εκτός αν είμαστε «κολλημένοι» μεταλλάδες και δεν σηκώνουμε πολλές-πολλές τέτοιες μείξεις. 

Αυτοί οι Μογγόλοι πάντως, όχι δεν τους βρίζουμε, Μογγόλοι είναι, προφανώς και αγαπούν τη Metal, αγαπούν όμως και τις μουσικές παραδόσεις της χώρας τους και δη τα μουσική της όργανα. 

Κάπως έτσι, λοιπόν, έφτιαξαν ένα κράμα αυτών των δυο, μαζί και τη μπάντα τους με το όνομα «The HU», γράφοντας heavy metal τραγούδια, παιγμένα όμως με όργανα και ύφος της δικής τους κουλτούρας, χωρίς να αλλοιώνουν τη μουσική τους παράδοση, ούτε όμως και να «βιάζουν» τη Metal. 

 

 

Η μουσική της Μογγολίας, λοιπόν, σε brutal φωνητικά και βαρύτονα όργανα ή αλλιώς η heavy metal σε μογγολική έκδοση. Όποιο από τα δυο προτιμάτε, το αποτέλεσμα είναι, μετά από 7 χρόνια δουλειάς η μπάλα να έχει στα σκαριά και το πρώτο της άλμπουμ. Ήδη έβγαλε δύο τραγούδια στο Youtube και έγινε ο κακός χαμός, δηλαδή, σε αριθμούς, εκατομμύρια views.

 
 
Κι αν άκουσες τα τραγούδια τους, κόψε τώρα και φάτσες στις παρακάτω φωτό:

 



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved