Ο Samuel Jackson είναι πλέον ο πιο εμπορικός ηθοποιός στο Hollywood

Όταν οι Avengers φτάνουν την αξία σου στα 13 δις.

Μπορεί κάτι άσημοι τύποι σαν τον Johnny Depp να έχουν ταρίφα για κάθε ταινία που παίζουν -ο συγκεκριμένος παίρνει 50 εκατομμύρια- αλλά όταν έχεις κάνει τις σωστές επιλογές στις ταινίες σου, τα χρήματα έρχονται χωρίς πολύ κόπο.

Και ο Samuel Jackson, ο Nick Fury της καρδιάς μας, φαίνεται ότι έκανε αυτές τις επιλογές.

 

Σύμφωνα με το Box Office MojoOffice Mojo, ο σταρ που έχει συμμετάσχει σε πάνω από 120 ταινίες μέχρι σήμερα, δείχνει να έχει πάρει τις καλύτερες επαγγελματικές αποφάσεις καθώς τα τελευταία 10 χρόνια οι 9 από τις 10 ταινίες του, έχουν ονομαστεί μπλοκμπάστερ σπάζοντας όλα τα ρεκόρ πωλήσεων.

Αν νομίζεις ότι τον γνωρίζεις καλά, σου έχουμε κουιζάκι.

Αυτό φυσικά έχει αυξήσει και το δικό του κασέ, μιας και οι ταινίες του έχουν συγκεντρώσει συνολικά πάνω από 13 δις, κρατώντας τους παραγωγούς ευχαριστημένους και το κοινό με το χαμόγελο στα χείλη.

 

7e573018390829e1cc80303a8454e65d

 

Βέβαια η αλήθεια είναι πως εδώ και χρόνια, ο Jackson δεν χρειάστηκε ποτέ ένα Avengers για να του αυξήσει την δημοτικότητα, μιας και έχει συμμετάσχει σε μερικές από τις πιο εμβληματικές ταινίες του κινηματογράφου. Επίσης είναι από τους λίγους σταρ που ο κόσμος γουστάρει να τον ακούει να βρίζει. Όχι πως έχει σχέση με τα λεφτά που έχει μαζέψει, αλλά είναι ζόρικος όπως και να το κάνουμε.

 

 

Nick Fury, συνέχισε να σώζεις τον πλανήτη. Και την κινηματογραφική βιομηχανία.



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved