Venom 2: Ποιος άλλος αν όχι ο Tom Hardy;

Φλέβα χρυσού φαίνεται πως θα (ξανα)χτυπήσει η Marvel με το σίκουελ.

 

Κάποιοι το λάτρεψαν, άλλοι απογοητεύτηκαν. Δεν έχει σημασία. Το «Venom», η πρώτη ταινία της Marvel με πρωταγωνιστή… εγκληματία και όχι σούπερ ήρωα, ήρθε τον περασμένο Οκτώβρη και σάρωσε τα ταμεία.

Οι κριτικές μπορεί να μην ήταν με το μέρος του, ωστόσο και μόνο η παρουσία του λαμπερού Tom Hardy σε συνδυασμό με το τέρας με την μακριά γλώσσα και το τρομακτικό παρουσιαστικό ήταν αρκετά για να κάνουν τον κόσμο να τρέξει στον κινηματογράφο.

Ούτε λίγο, ούτε πολύ μέτρησε 760 εκατομμύρια ευρώ εισπράξεις ξεπερνώντας μάλιστα το αντίπαλον δέος που λέγεται «Deadpool» και όπως είναι φυσικό άνοιξε την όρεξη για ακόμα πιο «χρυσές» μέρες.

Το παρακάτω άλμπουμ σου θυμίζει καρέ-καρέ τι είδαμε στην ταινία:

 

 

Ένας αντι-ήρωας λοιπόν που λατρεύεται από το κοινό όταν κάνει «παρέα» με τον Tom Hardy είναι σαν την κότα με τα χρυσά αυγά και στη Marvel δεν σκοπεύουν να σπάσουν τη συνταγή της επιτυχίας. Όπως δήλωσε μάλιστα, ένας εκ των σεναριογράφων της πρώτης ταινίας, ο Jeff Pinkner, όταν ρωτήθηκε για την πιθανότητα ενός σίκουελ έδωσε μια απάντηση που άπαντες ήθελαν να ακούσουν:

«Δεν μπορώ να πω κάτι παραπάνω, εκτός από το ότι θα γίνει».

Και κάπως έτσι ο Tom Hardy ο οποίος ξέρουμε πως λατρεύει να υποδύεται τον Venom θα επιστρέψει για τη συνέχεια της ιστορίας και αυτή τη φορά θα γίνει χαμός. Διότι απέναντί του θα βρει τον Carnage, ή αλλιώς τον Cletus Cassidy του Woody Harrelson.

 

 

Για όσους δεν μπορούν να περιμένουν, δυστυχώς θα πρέπει να κάνουν αρκετή υπομονή καθώς το «Venom 2» αναμένεται στους κινηματογράφους τον Οκτώβρη του 2020. Μέχρι τότε ωστόσο έχεις πράγμα να βολευτείς.

Από «Captain Marvel», «Avengers: Endgame» μέχρι και «Morbius the Vampire» με τον Jared Leto. Όχι και άσχημα...



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved