Χρυσές Σφαίρες 2019: Αυτοί «έλαμψαν» στη χτεσινή τελετή

Λάνθιμος και Bale είχαν την τιμητική τους.

Τελικώς η βραδιά των Χρυσών Σφαιρών 2019 ανήκε στο Γιώργο Λάνθιμο και την… ευνοούμενη του, Olivia Colman. Η Βρετανίδα ηθοποιός ξεχώρισε στην κατηγορία του Α' Γυναικείου Ρόλου για τον ρόλο της βασίλισσας Άννας, τσιμπώντας μάλιστα το πρώτο βραβείο στο πολυβραβευμένο φιλμ «The Favourite».

 

 

Αυτή ωστόσο δεν ήταν η μόνη συμμετοχή της ταινίας του Έλληνα σκηνοθέτη στις χτεσινές κατηγορίες, καθώς αναμετρήθηκε και για εκείνη του Καλύτερου Σεναρίου αλλά και Β’ γυναικείου ρόλου με δύο υποψήφιες (Emma Stone και Rachel Weisz). Καλύτερη Δραματική Ταινία αναδείχτηκε η ταινία για τον Freddy Mercury, «Bohemian Rhapsody», ενώ η κατηγορία κωμωδίας/μιούζικαλ κατέληξε στο «Green Book».

 

 

Αν πάντως έχουμε να θυμόμαστε κάτι από τη χτεσινή βραδιά αυτό είναι η εμφάνιση του «χαμελαίοντα» Christian Bale ο οποίος ευχαρίστησε τον… Σατανά που τον βοήθησεε να μεταμορφωθεί για μία ακόμα φορά σε μεγάλο ρόλο. 

Δες εδώ πώς άλλαξε για να παίξει τον Dick Cheney.

Δείτε αναλυτικά στο παρακάτω άλμπουμ ποιοι αναδείχτηκαν νικητές στις κυριότερες κατηγορίες ταινιών της τελετής των Χρυσών Σφαιρών 2019:



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved