«Τι δώρο να της πάρω»: Πώς θα ξεπεράσεις εύκολα τον μεγαλύτερο «πονοκέφαλο» των γιορτών

Φέτος, θα της κάνεις το τέλειο δώρο.

Χριστούγεννα. Τα περίμενες καιρό και επιτέλους ήρθαν. Όχι, δεν ανυπομονείς να χορέψεις σε κάθε μπαρ της πόλης το «Last Christmas» αλλά σίγουρα έχεις ήδη αρχίσει να οργανώνεις τις εξόδους που θα κάνεις με τους κολλητούς σου και ονειρεύεσαι από τώρα το γιορτινό τραπέζι. Μήπως, όμως, ξέχασες να σκεφτείς κάτι; Όσο και αν θέλεις να αποφύγεις το εν λόγω θέμα, γνωρίζεις πως αργά ή γρήγορα θα πρέπει να ασχοληθείς σοβαρά με αυτό. Φυσικά αναφερόμαστε στο τι δώρο θα κάνεις φέτος στην κοπέλα σου!

Όσα χρόνια και αν έχουν περάσει από την πρώτη σχέση που έκανες, ακόμη σε πιάνει «πονοκέφαλος» κάθε φορά που προσπαθείς να καταλήξεις στην κατάλληλη επιλογή. Επειδή, λοιπόν, σε νιώθουμε και δεν θέλουμε να ταλαιπωρείσαι, εργαστήκαμε για εσένα και ανακαλύψαμε τρεις επιλογές που σίγουρα θα σε κάνουν φέτος «θεό» στα μάτια της. Είτε δεν έχεις ιδέα από γυναικεία δώρα, είτε είσαι τύπος της τελευταίας στιγμής, το σίγουρο είναι πως τα παρακάτω κοσμήματα από τη χειμερινή συλλογή της Pandora, θα κάνουν τα μάτια -και τα look της- να λάμψουν.

Προτού προχωρήσεις στην αγορά σου, κάνε απλώς στον εαυτό σου τα κατάλληλα ερωτήματα. Τι τύπος είναι η κοπέλα σου; Λατρεύει τα Χριστούγεννα; Είναι γυναίκα κλασική και παραδοσιακή ή προτιμά οτιδήποτε μοντέρνο; Εναλλακτικά, στην περίπτωση που δεν θέλεις να μπεις καν στον κόπο να απαντήσεις στις πανεύκολες αυτές ερωτήσεις, κάνε ένα «κλικ» στο PANDORA Gift Finder (δηλαδή, το πρόγραμμα εύρεσης δώρων που σου βρήκαμε)! Τι άλλο να κάνουμε για εσένα;

dsew78900

 

Για τη γυναίκα που επιμένει να λατρεύει τα Χριστούγεννα

Αν η γυναίκα που θέλεις να εντυπωσιάσεις λατρεύει τα Χριστούγεννα (σε βαθμό που δεν βαριέται ΠΟΤΕ να ακούει το «Last Christmas»), τότε «τσέκαρε» εδώ και τώρα τη χριστουγεννιάτικη σειρά της Pandora. Η φάση για φέτος είναι «Traditional Christmas» και αυτό σημαίνει πως αξίζει να της πάρεις ένα βραχιόλι ή ένα κολιέ που περιλαμβάνει ένα παραδοσιακό σύμβολο των Χριστουγέννων. Πίστεψέ μας, η ιδέα σου θα την ενθουσιάσει!

dt5ytt

Για εκείνη που προτιμά την κλασική κομψότητα

Στην περίπτωση δε που η φίλη σου κυκλοφορεί πάντα με κομψά και κλασικά σύνολα, τότε επέμεινε σε ένα κόσμημα με κάποιο διαχρονικό σχέδιο που περιέχει -φυσικά- και μερικές σύγχρονες πινελιές. Θα σε στείλουμε κατευθείαν στη συλλογή «Purely PANDORA» διότι περιλαμβάνει πολλές επιλογές που θα την κάνουν να λάμψει αυτόν τον Χειμώνα και θα την ικανοποιήσουν δίχως αμφιβολία.

cvb678mkp

Για την κοπέλα που θέλει πάντα να τολμά

Τέλος, αν έχεις παρατηρήσει πως η κοπέλα σου δεν διστάζει να τολμά και να πειραματίζεται σε ό,τι αφορά στο στυλ της, δοκίμασε να της χαρίσεις κάτι που θα την «ταξιδέψει» στο λεπτό σε άλλους πλανήτες (ναι, μπορείς να το κάνεις και αυτό). Η λύση που αναζητάς «ακούει» στο όνομα «Christmas in Space» και θα την κάνει να σε δει φέτος σαν τον «μάγο» των γιορτών. Διότι απλούστατα, θα της προσφέρεις την… αίγλη του νυχτερινού έναστρου ουρανού σε ένα κολιέ, ένα βραχιόλι ή ένα δαχτυλίδι.

present23

Τα βήματα, λοιπόν, για να πάρεις ένα δώρο στην κοπέλα σου δίχως να αγχωθείς και χωρίς να τρέχεις την τελευταία στιγμή είναι απλά και εύκολα. Φέτος, θα της κάνεις το τέλειο δώρο και θα δεις τα μάτια της να λάμπουν. Ξέρεις, άλλωστε, ότι τα καλά πράγματα σε αυτή τη ζωή θέλουν απλώς τον τρόπο τους.

Εμπνευστείτε στο: www.pandora.net | Like us: www.facebook.com/PandoraGreece

Οnline αγορές: www.pandorashop.gr  #PANDORAGift

Βρείτε το τέλειο δώρο με τη βοήθεια του PANDORA Gift Finder.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved