Έχεις ψάξει το δώρο που θα της πάρεις ή τα αφήνεις όλα για την τελευταία στιγμή;

Ψυχραιμία. Τα Pandora είναι εδώ για σένα ό,τι τύπος και αν είσαι.

Εμείς οι άντρες δεν τα πάμε καλά με τα ψώνια. Όχι επειδή δεν είμαστε ικανοί, αλλά επειδή βαριόμαστε και τείνουμε να τα αφήνουμε όλα την τελευταία στιγμή. Και παρότι στις αγορές που προορίζονται για εμάς τους ίδιους μπορούμε να τις αναβάλλουμε, σίγουρα δεν γίνεται να κάνουμε το ίδιο και για τις γυναίκες μας. Χριστούγεννα έρχονται άλλωστε. Πρέπει να ψάξεις καλά και να φροντίσεις το δώρο να μην είναι της τελευταίας στιγμής. Ή ακόμη και αν καταλήξεις να τρέχεις τελευταία στιγμή, να είσαι 100% σίγουρος πως δεν πρόκειται να την αφήσει ασυγκίνητη.

Ορίστε λοιπόν δύο διαφορετικά παραδείγματα που δοκιμάστηκαν με επιτυχία. Από την μία ο Κώστας Χρήστου. Οργανωμένος, μεθοδικός, αφοσιωμένος στο στόχο να βρει δώρο. Είχε μπει στο e-shop των Pandora από νωρίς και είχε βρει τι του αρέσει. Δεν κούνησε καν το δαχτυλάκι του μιας και το δώρο ήρθε και τον βρήκε στο γραφείο.

Από την άλλη ο Χρήστος Κάβουρας. Πιο χαοτικός, της τελευταίας στιγμής αλλά γενναίος. Χρειάστηκε μόλις λίγες στιγμές για να εκθαμβωθεί και να διαλέξει το δώρο που ήξερε ότι θα την κάνει να χαμογελάσει.

Και αν τους έμεινε κάτι από αυτή την ιστορία -και σε όλους εμάς δηλαδή- είναι πως ό,τι τύπος και να είσαι, λύσεις υπάρχουν. Και ωραία δώρα υπάρχουν. Άρα με μία επίσκεψη ή απλά ένα κλικ στα Pandora, όλα γίνονται πιο απλά.

Τι, δεν μας πιστεύεις; Δες και το παρακάτω βίντεο.

 



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved