Η μεγαλύτερη κινηματογραφική τερατομαχία επιστρέφει

Ο Godzilla βρίσκει τον μεγαλύτερο εχθρό του στο νέο τρέιλερ «Godzilla 2: King of Monsters».

Όταν είδαμε το «Godzilla» του 1997, ήμασταν βέβαιοι ότι το franchise δεν είχε πλέον ψωμί. Όταν, όμως, το έπιασε στα χέρια του o Gareth Edwards το 2014, ο διάσημος δεινόσαυρος απέκτησε νόημα, βρήκε τη θέση που του αξίζει ως άρχοντας των τεράτων ανοίγοντας ταυτόχρονα ένα νέο σύμπαν στον κινηματογραφικό ορίζοντα. Κάτι σαν υπερηρωικό αλλά πολύ διαφορετικό. Το σύμπαν των τεράτων, ή αλλιώς Monsterverse.

 

god

 

«Long live the King» λοιπόν που είπε και ο Charles Dance –ή αλλιώς Tywin Lannister- στο πρώτο τρέιλερ του «Godzilla 2: King of Monsters». 

 

Δύο μεγάλοι εχθροί συγκρούονται

Ο Godzilla λοιπόν, o δεινόσαυρος προστάτης της Γης, λίγο μετά το ξυλίκι του με τα ΜUTO το 2014 επιστρέφει για να πλακωθεί με έναν πραγματικά μεγάλο αντίπαλο. Όποιος έχει μια ιδέα από ιαπωνέζικο κινηματογράφο ξέρει πολύ καλά πως ο Godzilla δεν είναι μόνο η αμερικανική πατάτα που μας γύρισαν το 1997, αλλά μια σειρά ταινιών που φέρνουν τον διάσημο δεινόσαυρο αντιμέτωπο με άπειρα τέρατα και καταστάσεις.

Από το πρόσφατο «Kong: Skull Island» μάλιστα πήραμε μια πρώτη γεύση ότι το σύμπαν των δύο ιερών τεράτων του σινεμά θα κοντραριστεί πολύ σύντομα.

 

 

Μόνο που αυτό θα γίνει το 2020 στο «Godzilla vs Kong». Πρώτα προέχει άλλη σύγκρουση.

Από το πρώτο κιόλας τρέιλερ, το «Godzilla 2: King of Monsters» μας έβαλε στη νέα τάξη των πραγμάτων, όπου θέλει τον κόσμο να βρίσκεται στο χείλος της καταστροφής και άπαντες να περιμένουν από τους τιτάνες –ή αλλιώς τους αυθεντικούς αφέντες της Γης- να πάρουν την κατάσταση στα χέρια τους. Μόνο που μέχρι πρόσφατα δεν μπορούσαμε να καταλάβουμε για τι είδους καταστροφή εννοούσαν. 

Από το δεύτερο τρέιλερ ωστόσο η απορία λύθηκε και με το παραπάνω. Διότι η καταστροφή ακούει στο όνομα: King Ghidorah. Ο δράκος με τα τρία κεφάλια, ή αλλιώς ο μεγάλος εχθρός του ήρωά μας.

 

 

Όπως είδες παραπάνω, το τρέιλερ φέρνει τον Godzilla κυρίαρχο της Γης, να μάχεται απέναντι στον μεγάλο του αντίπαλο, τα επικά τέρατα Mothra και Rodan να παίζουν κάποιο ρόλο στην ιστορία και την ανθρωπότητα να βρίσκεται στο έλεος και τις ορέξεις του Monsterverse.

Όπως και να έχει, η τελευταία σκηνή με τη σύγκρουση Godzilla και King Ghidorah μας δίνει την εντύπωση ότι στις 31 Μαΐου (όταν και βγαίνει στις κινηματογραφικές αίθουσες) θα τρελαθούμε με αυτό που θα αντικρίσουμε.

Ρίξε μια ματιά στα τέρατα που ξέρουμε ότι θα δούμε στην ταινία στο παρακάτω άλμπουμ



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved