Έστειλα σε 7 άγνωστες ένα «καλημέρααα, τι κάνεις εσύ;»

Και οι απαντήσεις που πήρα δεν είχαν τίποτα από Ανανία.

Είπα να κάνω ένα πείραμα. Αφού ολόκληρος Κυριάκος Παπαδόπουλος τρώει άκυρα και μάλιστα διαπομπεύεται με τέτοιο χυδαίο τρόπο από την ηθοποιό που όταν είδα το τσιφτετέλι της στο «Στην Υγειά μας» κατάλαβα ποια είναι, άρχισα να στέλνω αβέρτα μηνύματα σε άγνωστες

Παρασκευούλα σήμερα, γιατί να μην ευχηθώ καλημέρα στους συνανθρώπους μου; Όλοι αδέρφια δεν είμαστε; Η αλήθεια είναι ότι ξεροκατάπινα μετά από κάθε «enter», αφού αν κάθε αποδέκτης του μηνύματος ήταν της σχολής Τραϊάνα, δεν θα μπορούσα να ξαναβγώ από το σπίτι μου. 

Δεν θα πω ψέματα. Κάποια από τα μηνύματά μου έμειναν με την πικρία και την αιώνια αναμονή του «Διαβάστηκε». Ποιος μπορεί να διαφωνήσει, όμως, ότι μία τέτοια βουβή αντίδραση δεν είναι φυσιολογική; Και σίγουρα πιο φυσιολογική από της Ανανία, που προφανώς είναι ιδιαίτερα ευερέθιστη σε καλημέρες και αρκετά εύθικτη ή και καχύποπτη ως προς την όποια σκοπιμότητα ενδεχομένως κρύβουν.

Τα μηνύματα είχαν αποδέκτες ΜΟΝΟ άγνωστες γυναίκες, με τις οποίες είμαστε μεν φίλοι στο facebook αφού «φιλία» στο facebook δεν σημαίνει απαραίτητα ότι θα κάνουμε μαζί γιορτές, αλλά ουδέποτε έχουμε συνομιλήσει. Αλλιώς δεν θα είχε νόημα και θα ήταν ζαβολιά.

Πάμε να τις δούμε;



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved