Τι ζητάμε ρε παιδιά; Ένα τριημεράκι σε αυτόν τον παράδεισο ζητάμε...

Αρκεί να βρεθεί ένας καλός άνθρωπος να μας δανείσει το learjet του.

Αμέσως μετά την αντίστροφη μέτρηση και το «μπάσιμο» του 2017 ένα πράγμα είναι καρφωμένο στο μυαλό όλων μας: το τριήμερο τοων Φώτων. Την περίοδο, δηλαδή, που ο κοσμάκης τρέχει στους Παρνασσούς, στα Πήλια και στις Ελάτες για να απολαύσει λίγο χιονάκι.

Ωραία όλα αυτά και δεν λέμε όχι, αλλά άμα είναι η απόδραση του τριημέρου να γίνει σε χιονοδρομικό κέντρο, είναι κρίμα που εμείς ζητάμε το καλύτερο; Σαν αυτό εδώ το διαμάντι ας πούμε.

martis valley retreat 5

Το κοιτάς και χτυπάει πιο δυνατά η καρδιά σου. Τι είναι τούτο; Μην είναι βγαλμένο από παραμύθι; Μην το έφτιαξε καμιά διάνοια στο photoshop και μας γλεντάει; Όχι αδέρφια.

Το Martis Valley Ski Retreat είναι πέρα για πέρα αληθινό και βρίσκεσαι εδώ για να μας τσακίσει την ψυχολογία. Κατασκευασμένο από την γνωστή εταιρία Faulkner, αποτελεί ένα ησυχαστήριο για όσους δηλώνουν πραγματικά βουνίσιοι, αλλά παράλληλα έχουν και πολύ καλή αντίληψη του νεωτεριστικού design.   

martis valley retreat 2

Μεγάλα παράθυρα, επιβλητικό σαλόνι, τζάκι που δεν σταματάει να καίει και ντεκόρ σαν αυτά που βλέπεις στα μεγάλα σπίτια της Βόρειας Ευρώπης. Η διαφορά του είναι πως βρίσκεται στη Βόρεια Καλιφόρνια και εκτός από βουνό, προσφέρει και πανέμορφη θέα στην επιβλητική λίμνη Τάχο.

martis valley retreat 4

martis valley retreat 3

Όλα αυτά, αν δεν έχεις πέσει τέζα με το κρύωμα που έχει τσακίσει την Ελλάδα την τελευταία βδομάδα.

Άντε και καλό τριήμερο!



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved