Ο James Bond δικαιούται άνετα μια θέση στους Ανώνυμους Αλκοολικούς

Επίσημη έρευνα κατέγραψε πόσο πολύ τα «τσούζει» ο 007 σε κάθε ταινία.

Ποια είναι τα πρώτα πράγματα που σου έρχονται στο μυαλό όταν ακούς το ονοματεπώνυμο James Bond; Γυναίκες, κατασκοπία, αυτοκίνητα. Και κοστούμια. Σωστά; Ο James Bond έχει πλάσει τον δικό του μύθο χάρη στις ταινίες του και έχει εγκαθιδρύσει -δικαίως- τον τίτλο του απόλυτου αρσενικού.

Και όμως από ότι προκύπτει με βάση μία έρευνα, μέσα σε όλα τα άλλα που είναι ο James, είναι και κάτι ακόμη: τρελός πότης στα όρια του…μπεκρομούλαρου. 

Οι επιστήμονες ερευνητές του Πανεπιστημίου του Otago στη Νέα Ζηλανδία, ανακάλυψαν ότι σύμφωνα με τις ταινίες του 007 και τα ευρήματά τους, ο Bond πρέπει επειγόντως να ζητήσει βοήθεια για το πρόβλημα του με το ποτό – μάλιστα ονόμασαν την έρευνα License to Swill.

«Σύμφωνα με όσα βρήκαμε, ο James Bond έχει χρόνιο πρόβλημα αλκοολισμού και πάσχει από υπερβολική κατανάλωσή του», έγραψαν μεταξύ άλλων.

 

 

Με βάση όλα όσα προέκυψαν, ο Bond καταναλώνει περίπου 4,5 ποτά ανά ταινία με 109 συνολικά μέχρι στιγμής στο δυναμικό του – και κανείς δεν ξεχνάει εκείνα τα 4 Vesper Martinis που κατέβασε στο Quantum of Solace. Μάλιστα έκαναν και σχόλιο στην έρευνα του ότι ο λόγος που ο 007 θέλει χτυπημένο το ποτό του και όχι ανακατεμένο, είναι πως πιθανότατα κάποια στιγμή αναγκάστηκε να το ανακατέψει ο ίδιος στο σπίτι και ανακάλυψε πως έχει τρέμουλο στα χέρια (σ.σ.: από τον αλκοολισμό).

 

bond

 

Και η ΜΙ6 τι θα έλεγε για όλα αυτά; Πάντως δεν νομίζουμε πως θα τον έβγαζαν εκτός υπηρεσίας. Στο φινάλε, είναι ο James Bond. Για τον Jack Torrance ούτε κουβέντα ε; Τέτοιοι είστε.

 

the shining good point GIF



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved