Μία από τις πιο σπάνιες φωτογραφίες του Τζακ Νίκολσον ψάχνει αγοραστή

‘Όταν ο Tζακ δεν έβλεπε ακόμη φαντάσματα στο Overlook Hotel.

Οτιδήποτε αφορά τον Τζακ Νίκολσον, έχει ξεκινήσει να περνά σιγά-σιγά στα όρια του θρύλου. Και είναι λογικό. Ο ίδιος έχει πει ανοιχτά πως βαριέται να κάνει ταινίες, πως τον ενδιαφέρει απλά να βγάζει λεφτά για να έχει τίμια γηρατειά και πως υπάρχουν λιγοστά πράγματα που του προσφέρουν ευχαρίστηση. Αν ήμασταν στην ηλικία του, πιθανόν να λέγαμε τα ίδια.

Να θυμηθούμε όλους τους λόγους που κάνουν τον Τζακ μεγάλο ηθοποιό.

Να όμως και η περίοδος που ο Tζακ έχτιζε ακόμα όνομα και ήταν πιο ανοιχτός σε κοινωνικές συναναστροφές. Αυτή εδώ η φωτογραφία τραβήχτηκε το 1969 από τον φωτογράφο Άρθουρ Σατζ, όταν είχε επισκεφθεί τον Τζακ στο σπίτι του στο Mullholland Drive. «Άκουγε τον αγαπημένο του δίσκο ενώ απολάμβανε ένα τσιγάρο. Μου άρεσε η στιγμή». 

sonic nicholson 1 thumb 960xauto 93021


Ο Σατζ φρόντισε να δημιουργήσει συλλεκτικά αντίτυπα των φωτογραφιών, εκτυπωμένα σε Fujicolor Crystal Archive Paper - όπου τα χρώματα της φωτογραφίας δίνουν το μέγιστο των δυνατοτήτων τους. Σύνολο, 495 αντίτυπα που ψάχνουν σκληροπυρηνικούς φανς του Τζακ.

Είσαι ένας από αυτούς; Αν ναι, μπορείς να βρεις και να αγοράσεις το δικό σου ανάμεσα στα παρακάτω:©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved