ΣΠΑΣΤΕ ΤΑ ΟΛΑ: Βγήκε το τρέιλερ για το «Avengers 4»!

Και ο τίτλος μας προετοιμάζει για τον χαμούλη που έρχεται.

Eίμαστε σε κατάσταση αμόκ από τις 26 Απριλίου και τη στιγμή που ο Thanos χτύπησε τα δάχτυλά του. Το απρόσμενο τέλος του Avengers, που με ένα απλό «τσικ» είδαμε μια χούφτα σούπερ ήρωες να πεθαίνουν, μας προκάλεσε ένα τεράστιο σφίξιμο στο στομάχι, σε τέτοιο βαθμό που αδημονούσαμε να μάθουμε τη συνέχεια.

Αλλά αντί να μας δίνουν στοιχεία,  στη Marvel την είδαν κρυφό σχολειό, μην αφήνοντας καμία υπόνοια για το ποια θα ήταν η συνέχεια της ιστορίας.

Πάρτε για παράδειγμα το «Ant-Man & the Wasp». Αντί να μας δώσει κάποιο hint, μας γέμισε ερωτηματικά και φτάσαμε σε σημείο να εκπλιπαρούμε έστω και για ένα τόσο δα spoilerάκι Ούτε το όνομα της ταινίας δεν μας άφησαν να μάθουμε οι αλήτες οι Russo's.

Και το χειρότερο; Μας έσκασαν προσποίηση ότι θα βλέπαμε τρέιλερ στις 6/12. Και προφανώς, τρέιλερ ΠΟΥΘΕΝΑ!

Τουλάχιστον ήταν φερέγγυοι με το 2ο τρέιλερ της «Captain Marvel».

Όπως ήταν προφανές ο κόσμος αγανάκτησε στο Twitter.

 

 

 

Habemus trailer

Τελικά εκεί που είχαμε πιστέψει ότι το πολυπόθητο τρέιλερ δεν θα έρθει, έσκασε το βίντεο της νέας ταινίας. Παρότι αδυνατούμε ακόμα να το πιστέψουμε, είναι όντως εδώ.

Απόλαυσε!

 

 

Όσο και να περιμέναμε το reunion ανάμεσα στον Captain America και τον Ironman μετά το ξυλίκι τους στο «Civil War», αυτό δεν συμβαίνει για την ώρα καθώς ο πρώτος είναι στη Γη, ενώ ο άλλος στο διαστημόπλοιο των Guardians of the Galaxy. Πέραν αυτού δεν διακρίνουμε ακόμα την Captain Marvel που πάει για το επόμενο τρέιλερ, όπως και τον Thanos, ωστόσο αυτό που μας χαροποιεί ιδιαίτερα είναι η επιστροφή ενός χαρακτήρα που δεν είδαμε στο «Avengers: The Infinity War». Του Hawkeye, τον οποίο όλοι είχαμε για νεκρό αλλά αυτός επιστρέφει και θα παίξει μεγάλο ρόλο στην ιστορία όπως όλα δείχνουν.

Όπως άλλωστε -το ξέραμε αλλά τώρα είμαστε σίγουροι- πως ρόλο-κλειδί θα παίξει και o Ant-Man ο οποίος σκάει μύτη στο τέλος για να βρει τον φίλο του τον Steve Rogers. Με λίγα λόγια είδαμε ένα βιντεάκι χωρίς πολλή πληροφορία, αλλά με αρκετή ίντριγκα και έναν τίτλο «Endgame» που μας το φωνάζει δυνατά: Έπεται χαμός. Στις 3 Μαΐου θα ξέρουμε...

 

Τι να περιμένουμε πλέον από το MCU

Άσχετα με το τρέιλερ, την κατάσταση λίγο-πολύ την ξέραμε. Οι ήρωες που έχουν απομείνει στη ζωή –ο Ironman, o Captain America και οι λοιποί- πρέπει να βρουν τον τρόπο να λύσουν τις διαφορές τους, να νικήσουν τον Thanos και να επαναφέρουν την ισορροπία στον γαλαξία. Από το τέλος της ταινίας βέβαια θα εξαρτηθούν πολλά για το μέλλον του MCU.

Σύμφωνα με όσα ξέρουμε, ο Chris Evans θα αποχαιρετήσει τον ρόλο του Captain America κάτι που προϋποθέτει ότι είτε θα αποσυρθεί από τη δράση ή το (κακό σενάριο) θα κάνει κολλητή παρέα στον Wolverine στη γειτονιά των αγγέλων.

Μεγάλο ρόλο στη συνέχεια της ιστορίας θα παίξει και η πορεία του Spider-Man ο οποίος θα τα βάλει με τον Jake Gylenhaal στο «Spider-Man: Far From Home» ενώ ο σκηνοθέτης της ταινίας άφησε να εννοηθεί ότι θα γίνει crossover με τον Venom του Tom Hardy.

 

vem

 

Με βάση τις εκτιμήσεις μας, ένα νέο «Avengers» θα αργήσει πολύ μετά το «Avengers: Endgame» καθώς το MCU θα επανεστιάσει στις ιστορίες των νέων ηρώων που θα αναλάβουν το κουμάντο της παρέας (βλ. «Dr. Strange 2», «Guardians of the Galaxy 3» που έχουν συμφωνηθεί).

Όσο και αν δεν αρέσει στον κόσμο, ένα «Avengers» χωρίς Captain America και Ironman, δεν ακούγεται άσχημο στα αυτιά μας ένα σύμπαν με Spider-Man, Captain Marvel, Venom και (λόγω συμφωνιών της Disney) X-Men.

Εν αναμονή λοιπόν για το επόμενο τρέιλερ...



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved