Αυτά τα 15 σκίτσα δεν έχουν ΚΑΘΟΛΟΥ πλάκα

Ενεργοποιούν, ωστόσο, τον προβληματισμό σου και ερεθίζουν την ανησυχία σου για τους ρυθμούς της ζωής, τη μοναξιά, τα social media, την τεχνολογία.

Ο Ιταλός σχεδιαστής και σκιτσογράφος Elia Colombo δεν έχει ονομαστεί τυχαία «δημιουργικό μυαλό», κι ας έδωσε μόνος του αυτόν τον τίτλο στον εαυτό του. Το μοτο του για τη ζωή που λέει ότι «είναι τόσο μικρή για να βρεις κανονική δουλειά», τον ώθησε στη δική του «μη-κανονική» ενασχόληση και ουσιαστικά έγινε πηγή έμπνευση για κάθε του σκίτσο. 

Εκεί δηλαδή, όπου με χιούμορ και ειρωνεία στην παλέτα των πολύ έντονων χρωμάτων του, με τα γεμάτα κίνηση σκίτσα του και με τις αντιφατικές, μαζί και σαρκαστικές του εικόνες, εκφράζει τον προβληματισμό του για τη σημερινή κοινωνία και φωνάζει «quo vadis» στον κόσμο γύρω του.

Συνδυάζει το ταλέντο του στη ζωγραφική με τις φιλοσοφημένες αντιλήψεις του για την κοινωνία, προκαλώντας αρχικά τη σκέψη σου, ενεργοποιώντας τον προβληματισμό σου και ερεθίζοντας τη δική σου ανησυχία για τους ρυθμούς της ζωής, τη μοναξιά, τα social media, την τεχνολογία.

Όση απαισιοδοξία κι αν βγάζουν πάντως τα έργα του, ο ίδιος παραμένει αισιόδοξος, ελπίζοντας ότι η δουλειά του θα βοηθήσει τους ανθρώπους να βγουν από το κουτί, ενθαρρύνοντάς τους μάλιστα με την εξής ατάκα: «Μην προσπαθείτε να είστε καλοί, προσπαθήστε απλά να είστε διαφορετικοί».

Τσέκαρε 15 από τα σκίτσα του:

 



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved