Μόνο αγάπη για τον τύπο που έκανε την αποθήκη στον κήπο μπιραρία

Όσοι σκεφτήκατε πως είναι Άγγλος, μαντέψατε σωστά.

Για όσους δεν έχουν ταξιδέψει ποτέ την αγγλική επαρχία, αξίζει να σας πούμε αυτό: η ζωή είναι βαρετή. Οι ώρες περνούν αργά και αν η τηλεόραση δεν έχει μπάλα ή κρίκετ, μένει ένα πράγμα που ενώνει τον κόσμο – ή και τον καθένα ξεχωριστά. Το ποτό. Τι γίνεται όμως όταν δεν υπάρχει pub στα 500 μέτρα; Που πρέπει να οδηγήσεις ένα 20λεπτο για να πιεις μια μπίρα; Τι γίνεται όταν απλά βαριέσαι να βγεις από το σπίτι; Απλό. Φτιάχνεις ένα μπαρ στον κήπο.

Το έχουμε ξαναπεί ότι όσες περισσότερες μπίρες πίνεις τόσο πιο ευτυχισμένος γίνεσαι;

Για την ακρίβεια, όχι στον κήπο, αλλά στην αποθήκη που έχεις στον κήπο, η οποία σου είναι άχρηστη και φορτωμένη σαβούρα. Βάζεις μία μπάρα, μερικά τραπέζια, φέρνεις και 7-8 βαρελίσιες μπίρες και κάνα βαρύ μπουκάλι ποτό και η μέρα κυλάει όμορφα. Ο Tremayne Boulton τουλάχιστον, στο Chesterfield, το έκανε και μετέτρεψε την παλιά αποθήκη σε μία pub χωρητικότητας 13 ατόμων. Το Stick It Inn.

Το κοιτάζεις και μοιάζει με χομπιτόσπιτο, αλλά είναι η σωτήρια λύση της διπλανής πόρτας. Μάλλον του διπλανού κήπου. Γιατί είναι αλλιώς να πετάγεσαι μέχρι τον κήπο του γείτονα για να γίνεις στουπί. Αν μη τι άλλο δεν χρειάζεται και να πάρεις αμάξι. Πέρα από την πλάκα ωστόσο, δείτε τι ωραία δουλίτσα έχει κάνει ο Tremayne.



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved