Φίλοι των 76ερς ξεκίνησαν καμπάνια κατά της μαυρόγατας Kendall Jenner

Και ας είναι κοπέλα του σταρ τους, Ben Simmons.

Από πέρσι στη Φιλαδέλφεια επικρατεί ενθουσιασμός για την πορεία της ομάδας. Οι 76ers μετά από πολλά χρόνια στον πάτο, «ψήλωσαν» απότομα λόγω του νεανικού συνόλου και του διδύμου Simmons-Embiid και από ομάδα-ανέκδοτο, βρέθηκαν στον δεύτερο γύρο των NBA Playoffs και σύντομα αναμένεται να χτυπήσουν πρωτάθλημα.

Η έδρα τους είναι και η μεγάλη τους δύναμη καθώς από πέρσι μετρούσαν 20 συνεχόμενες νίκες. Όλα αυτά βέβαια μέχρι να έρθουν οι Cavaliers πριν λίγες μέρες, να κάνουν το διπλό και να χαλάσουν το σερί. Στις τάξεις των οπαδών της ομάδας ωστόσο αιτία της ήττας δεν ήταν οι παίκτες αλλά η παρουσία μιας γρουσούζας στις μπροστινές θέσεις.

Και το όνομά της: Kendall Jenner.

 

 

Η αδερφή Kardashian βλέπεις έκανε μια βόλτα από το «Wells Fargo Center» προκειμένου να δει από κοντά τον αγαπητικό της, Ben Simmons ωστόσο η παρουσία της δεν έφερε και τα επιθυμητά αποτελέσματα. Ο Simmons «κοιμόταν», οι συμπαίκτες του το ίδιο, ο Jimmy Butler τραυματίστηκε (!) και οι τελευταίοι στο ΝΒΑ, Cavaliers άλωσαν μια έδρα που είχε να δει ήττα από τον περασμένο Μάρτιο.

 

 

Η οργή για την Jenner είναι τόσο μεγάλη από τους φίλους τους Sixers οι οποίοι ξεκίνησαν καμπάνια προκειμένου να της απαγορευτεί δια βίου η είσοδος στο «Wells Fargo Center». Οι υπογραφές κοντεύουν τις 9 χιλιάδες και σύντομα θα σπάσει το μεγάλο φράγμα των 10,000.

Αν θες να μην ξαναπατήσει το πόδι της, κάνε και εσύ τσεκ εδώ.



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved