Πώς είναι για έναν πατέρα να μεγαλώνει μόνος του παιδί;

15 μονογονεϊκά σκίτσα δίνουν την απάντηση.

Υπάρχουν ντοκιμαντέρ, προσωπικές μαρτυρίες, τηλεοπτικές εκπομπές, λογοτεχνικά βιβλία. Ο σκιτσογράφος Lan Shengjie από την Ταϊβάν πάλι, βρήκε έναν πιο ενδιαφέροντα και σίγουρα πιο καλλιτεχνικό, μαζί και βιωματικό τρόπο για να μοιραστεί τις δικές του στιγμές με το παιδί του, στην προσπάθειά του να το μεγαλώσει. 

Έφτιαξε μία σειρά από σκίτσα, τα οποία δείχνουν πώς είναι για κάθε πατέρα, όχι μόνο για τον ίδιο, να μεγαλώνει μόνος του παιδί. Οι δυσκολίες, αλλά και όμορφες στιγμές, η σχέση πατέρα-παιδιού, η καθημερινότητα τους, η καθημερινότητά του, οι κοινές τους συνήθειες και η δική του διπλή ζωή, στην οποία, στο τέλος κάθε μέρας, αυτό που μένει είναι ο ρόλος και η μπέρτα του σούπερ ήρωα μπαμπά, όπως είχε γράψει παλαιότερα και ο Κώστας Βαϊμάκης.

 

father son love comics blue 34 1

 

Ο εν λόγω σκιτσογράφος, βρήκε στη γέννηση του παιδιού του επαρκές ερέθισμα για να αφιερώσει την τέχνη του στα προσωπικά του πατρικά βιώματα, να μεταφέρει την εικόνα από την καθημερινότητα πατέρα-παιδιού και να στείλει έτσι ένα μήνυμα στήριξης σε όλους τους μοναχικούς καβαλάρηδες πατεράδες εκεί έξω.

Οι οποίοι μπορούν να ταυτιστούν αβίαστα με τα παρακάτω 15 σκίτσα:

 



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved