Επεισόδιο του Black Mirror γίνεται επιτραπέζιο και αναμένεται να πέσουν κεφάλια!

Αν η Monopoly χαλάει φιλίες, κάτσε να δεις τι θα γίνει με αυτό...

Γενικά και μόνο στην ιδέα ότι κάποια επεισόδια του Black Mirror θα μπορούσαν να είναι πραγματικότητα, κάνουν τον ιδρώτα να στάζει από τον φόβο. Φτάνοντας όμως στο επόμενο level της ψυχαγωγίας και αφού έχουμε δει μπόλικα επεισόδια, σκεφτόμαστε πώς αλλιώς μπορούμε  -με κάποιο τρόπο- να εντάξουμε τα διδάγματα τους στην καθημερινότητα.

Σωστά;

 

NETFLIX black mirror GIF

 

Η εταιρεία Asmodee δημιούργησε ένα επιτραπέζιο που ακούει στο όνομα Nosedive και είναι το αντίστοιχο επεισόδιο της σειράς με την Bryce Dallas Howard και την Alice Eve. Αυτό που στην ουσία στοχεύεις να κάνεις, είναι να γίνεις αποδεκτός ως influencer από τον κοσμάκη τριγύρω σου. Υπάρχουν Lifestyle Cards οι οποίες σου δίνουν συγκεκριμένες αποστολές για να μαζέψεις μπόλικα αστεράκια και να κάνεις το social climbing με την ησυχία σου. Μάλιστα το επιτραπέζιο θα συνοδεύεται με αντίστοιχη εφαρμογή που θα προσφέρει 1.000 διαφορετικές «εμπειρίες» όπου θα δοκιμαστούν τα social skills σου και θα σε κάνουν να ξεχωρίσεις από τους συμπαίκτες σου.

 

 

Είναι σχεδιασμένο για 3 έως 6 παίκτες και χρειάζεται περίπου 45 λεπτά για να το ολοκληρώσεις. Έχει σκοπό να κυκλοφορήσει στις 25 Νοεμβρίου.

 

BM BeautyShot

 

Αν βγάλουν και το επεισόδιο με το «αβγό συνείδησης» την έχουμε κάτσει άσχημα…  

 

jon hamm GIF



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved