10 ποδοσφαιρόφατσες που ΙΣΩΣ και να καβάτζωσαν την αφάνα του Φελαϊνί

Ο Βέλγος τα πήρε ξούρα και το Ratpack κάνει την τρίχα τριχιά για να βρει τον κλέφτη.

Ένα καλό είχε πάνω του ο Φελαϊνί... πάει κι αυτό. O Βέλγος περιπατητής της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ αποφάσισε να απασφαλίσει και να πάρει με τη σκάλα στο «1» μια αφάνα-μια ιστορία, οι τρίχες της οποίας πλέον αναζητούνται από τις Βρετανικές Αρχές προκειμένου να μπουν σε πλειστηριασμό και να δημοπρατηθούν για γλόμπους ποδοσφαιριστές που συμμετέχουν σε αφανή αγγλικά πρωταθλήματα 5Χ5.

Μάλιστα, αφού τα έκοψε, είπε να μοιραστεί και το νέο του look με τους διαδικτυακούς του φίλους, ανεβάζοντας μία φωτογραφία που προκάλεσε πολλές και ποικίλες αντιδράσεις από συμπαίκτες του σε Μάντσεστερ και εθνική Βελγίου, με τα «ΠΩΣ ΕΙΣΑΙ ΕΤΣΙ ΓΤΣΣ» να κυριαρχούν.

Ιδού το αίσχος: 

ΦΕΛΑΪΝΙ

 
Πλέον, δεν θα βλέπουμε την αφάνα αγνώστου χρωματικού προσδιορισμού να περιφέρεται μέσα στο γήπεδο, ενώ μέσα σε όλα τ' άλλα, χωρίς τα μαλλιά να τον εμποδίζουν και τη μπάλα να βουλιάζει σε αυτά, πλέον αυξήθηκαν κάπως και οι πιθανότητες να βάλει γκολ με κεφαλιά, ένας παίκτης που ψιλοβαριέται να βάλει το πόδι ή το κεφάλι στη φάση. 

Το ερώτημα, όμως, εδώ είναι άλλο: Πού πήγε η αφάνα οεο;

Το Ratpack.gr, πιστό στο λειτούργημά του να αναζητά και να εντοπίζει επιτήδειους ληστές μαλλιών, έψαξε και ανέκρινε τους κατ' εξοχήν υπόπτους που ΧΩΡΙΣ ΚΑΝΕΝΑΝ ΑΠΟΛΥΤΩΣ λόγο, μπορεί και να την καβάτζωσαν.

ΘΑ ΣΑΣ ΠΕΣΟΥΝ ΤΑ ΜΑΛΛΙΑ ΜΟΛΙΣ ΔΕΙΤΕ ΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ!!!1



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved