Ο Ryan Reynolds «ντύνεται» Pikachu και λύνει όλα τα μυστήρια

Επιτέλους τα Pokémon σε κανονική ταινία!

Δεκαετία των 90’s: Περίοδοι Nintendo 64 και Game Boy. Είναι εκείνη η εποχή που ο Super Mario κάνει για λίγο στην άκρη για να αφήσει το θρόνο του videogaming σε κάποια τερατάκια-τσέπης από την Ιαπωνία. Άπαντες είναι κολλημένοι σε οθόνες, είτε στην TV, είτε στο GameBoy για ώρες αμέτρητες προκειμένου να απολαύσουν ή να ζήσουν τις περιπέτειες του Ash Ketchamp, του Pikachu και της υπόλοιπης παρέας τους.

Pokémon φορ έβερ μπίτζιζ!!1

 

poke

 

Όλα όμως τα καλά έχουν ένα τέλος. Τα Pokémon αναπαύθηκαν κάπου, ο Super Mario επανήλθε στο θρόνο και η Γη άρχισε να γυρίζει ξανά.

Τα αγαπημένα μας Pokémon όμως δεν το έβαλαν κάτω. Προσπάθησαν κάποιοι λάτρεις του είδους να τα επαναφέρουν στην επικαιρότητα το 2010 με τo fan-film «Pokémon Apokelypse» αλλά λίγος κόσμος ευαισθητοποιήθηκε. Όσο καλή και αν ήταν η προσπάθειά τους.

 

 

Ακόμα και έτσι τα Pokémon δεν είπαν την τελευταία τους λέξη. Μας πήραν τα μυαλά πριν από δύο χρόνια με το «Pokémon Go» και θα επανέλθουν σύντομα με νέα ταινία (προϊόν μάλιστα των Warner Bros. Pictures, Legendary Pictures και The Pokémon Company) που θα αποτελέσει την πρώτη αυθεντική τους έκδοση σε live-action φιλμ.

Ιδού λοιπόν το «Pokémon: Detective Pikachu»:

 

 

Τι φάση;

Ξέχνα για λίγο αυτά που ήξερες περί Ash Ketchamp, Misty και Brock από τα anime series. Σε αυτή την ταινία δεν θα δεις κανέναν τους (τουλάχιστον έτσι καταλάβαμε). Όχι όμως τον Pikachu του Ryan Reynolds. Τον ποιον;

Καλά άκουσες.

Ο αγαπημένος κάφρος του Χόλιγουντ, μετά τον Deadpool, δανείζει τη φωνή του στο λατρεμένο μας κίτρινο Pokémon (δεν λέει μονάχα «Πίκα-πίκα» οπότε θα γελάσουμε) μόνο που αντί για μάχες με τα υπόλοιπα του είδους του, το παίζει ντετέκτιβ.

 

rey

 

Μπορεί να σου φαίνεται παράλογο αλλά δεν αποφάσισαν μια μέρα οι παραγωγοί πως θα κάνουν τον Pikachu Ντετέκτιβ. Η ιδέα είναι να μεταφέρουν το ομώνυμο videogame σε ταινία.

 

Η πλοκή

Σύμφωνα λοιπόν με αυτά που ξέρουμε ένας αποτυχημένος εκπαιδευτής Pokémon, ο Tim Goodman (Justice Smith) χάνει τα ίχνη του πατέρα του και ψάχνει απεγνωσμένα να τον βρει. Για καλή του τύχη ωστόσο, ο Pikachu του Reynolds (πιστός φίλος του πατέρα του) βρίσκεται από το πουθενά στο διάβα του και θα τον βοηθήσει να διαλευκάνει το έγκλημα.

Παρόλα αυτά επειδή δεν είναι κάποιος συνηθισμένος Pikachu αλλά αυτός του Reynolds, δεν περιμένουμε τίποτα λιγότερο από γέλιο, περιπέτεια και πολύ, μα πάρα πολύ καφρίλα. Πάντως βλέποντας κοτζάμ Ben Watanabe (Inception, Last Samurai) στο cast σίγουρα υπάρχει πίστη στο project.

 

let

 

Η ταινία βγαίνει στις κινηματογραφικές αίθουσες στις 10 Μαΐου του 2019. 



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved