Πανηγυρίζουμε με γροθιές υψωμένες για τις γροθιές ανάμεσα σε Rocky και Drago στο «Creed II»

Επιτέλους είδαμε σκηνή από τα γυρίσματα και περιμένουμε να τη δούμε ΚΑΙ στην ταινία.

Η αντίστροφη μέτρηση για το «Creed II» έχει φτάσει στην κορύφωσή της. Στις 21 Νοεμβρίου ο Adonis Creed συγκρούεται με τον Viktor Drago και ένα μόνο πράγμα στριφογυρίζει στο μυαλό του: Να κερδίσει για να εκδικηθεί το θάνατο του πατέρα του.

Δεν θα είναι μόνος όμως. Στη γωνία του θα βρίσκεται ο αγέραστος Rocky Balboa, που θα κοιτά με αγωνία τον αθλητή του να τις παίζει με το «κτήνος», αλλά ταυτόχρονα θα αγριοκοιτάζει τον Ivan στην απέναντι γωνία. Οι λόγοι; Πολλοί. Αλλά υπάρχει και ένας που θα προκληθεί μέσω της ταινίας.

Βλέπεις, λίγες σκηνές πριν τον μεγάλο αγώνα, τα δύο ιερά τέρατα της Χολιγουντιανής Πυγμαχίας πλακώνονται στα μπουνίδια.  Δεν σου κάνουμε πλάκα. Η σκηνή που περιμέναμε θα γίνει επιτέλους πραγματικότητα! Μια ρεβάνς μεταξύ των δύο τιτάνων, έστω και εκτός ρινγκ.

Είδαμε τη σκηνή από τα παρασκήνια και τόσο ο Silvester Stallone όσο και ο Dolph Lundgren ορθώνουν γροθιές και τις «παίζουν» κανονικότατα.

 

 

Εντάξει μπορεί να μην φαίνεται τόσο εντυπωσιακό από αυτή τη σκοπιά ωστόσο με τη χρήση των εφέ και του μοντάζ οι γροθιές θα μας θυμίσουν κάτι σαν και αυτό:

 

dragorocky

 

Υπομονή λοιπόν. Σχεδόν μια βδομάδα έμεινε. Adonis vs Viktor, αλλά και Rocky εναντίον Drago. Ελπίδα όλων να μην κοπεί στο μοντάζ.©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved