Σήκω όρθιος και ξεκίνα τα παλαμάκια: Έρχεται η πρώτη ταινία του Breaking Bad!

Δώστε τον Heisenberg στο λαό του!

Πολλοί τηλεθεατές το τοποθετούν στις καλύτερες τηλεοπτικές σειρές που έχουν γυριστεί ποτέ. Το πόσο ξεχωριστό ήταν το σενάριο, φάνηκε τόσο μέσα από το Breaking Bad όσο και από το prequel του το Better Call Saul.

Ας τα ξεχάσουμε όμως όλα αυτά, μιας και σύμφωνα με δημοσίευμα ο δημιουργός της σειράς Vince Milligan, ετοιμάζει την πρώτη Breaking Bad ταινία.

 

angry breaking bad GIF

 

Η πρώτη απορία είναι η εξής: τι θα παιχτεί με τον Walter White; Θα τον φέρουν πίσω από τους νεκρούς; Δύσκολο. Δεν ξέρουμε αν θα εμφανιστούν οι Bryan Cranston και Aaron Paul, έστω και για flashback σκηνές δηλαδή, αλλά σύμφωνα με τους παραγωγούς του Better Call Saul, Mark Johnson και Melissa Bernstein, το στόρι θα αφορά έναν τύπο που βρίσκεται σε ομηρία και που προσπαθεί να βρει τον δρόμο προς την ελευθερία.

Περισσότερο μπέρδεμα δηλαδή και σίγουρα η ατάκα αφορά τον «πιλότο», το πρώτο επεισόδιο – αν και όπου «άνθρωπος που βρίσκεται σε ομηρία» βγάζει και νόημα ότι μπορεί να μιλάει για τον Aaron Paul.

walter white walt GIF by Breaking Bad


Η ταινία έχει τον -μέχρι τώρα- τίτλο Greenbrier και αναμένεται να βγει στους κινηματογράφους στα τέλη του 2019. Ελπίζουμε να έχουμε σύντομα ένα teaser.



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved