Αν θελήσεις ποτέ να σαμποτάρεις συναυλία κάν’ το όπως ο 50 Cent

Ja Rule, έπαιξες και έχασες.

Είσαι σταρ και ό,τι και αν κάνεις ο κόσμος σε στηρίζει και σε λατρεύει. Ακόμα και αν ΔΕΝ πια είσαι ο άρχοντας που ήσουν μια δεκαετία πίσω (τότε που ‘βγαζες τα «Cundy Shop» και «In Da Club») δεν παύεις να είσαι ο αγαπημένος μας 50 Cent. Όχι απλώς ένας ράπερ. Ούτε καν ένας κοινός ηθοποιός.

Μια ολόκληρη ποπ κουλτούρα.

 

in da

 

Παρόλα αυτά όλοι οι σπουδαίοι καλλιτέχνες έχουν και μεγάλους εχθρούς. Ο καλός μας ο Fifty ας πούμε τελευταία έχει μια κοντρίτσα με τον ράπερ, Ja Rule και ανταλλάσσουν υπέροχες δημοσιεύσεις ο ένας κατά του άλλου. Μερικές εξ αυτών ξυπνάνε και την καλλιτεχνική φύση των πρωταγωνιστών.

Δες εδώ κατάσταση.

 

 

Εντάξει, «κουκλί» ο 50 Cent με το περουκίνι (ΝΟΤ) ωστόσο σαν ράπερ που είναι δεν υπήρχε περίπτωση να μην την ΠΕΙ στον αντίπαλό του. Και τι έκανε για αυτό; Έδωσε χρήμα στον αντίπαλό του. Όχι όμως όπως το φαντάζεσαι.

Απλώς πήγε μια βόλτα μέχρι το πρακτορείο, έβγαλε την επιταγή και αγόρασε 200 εισιτήρια πρώτης σειράς για την επόμενη συναυλία του Ja Rule. 

 

 

 

 

Του στοίχισε λίγο παραπάνω του φίλου μας του Fifty -όχι ότι δεν τα έχει τα λεφτά- αλλά το χιούμορ του δεν το χάνει.©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved