Ο Danny McCoy προκάλεσε τον Draymond Green και έφαγε το τρολ του αιώνα από όλους τους Warriors

Δεν μας νοιάζει αν είσαι ο ήρωας του «Las Vegas», Josh Duhamel.

Όποιος έβλεπε ποτέ τη σειρά «Las Vegas» ξέρει καλά τι θα πει Danny McCoy. Ο τύπος ήταν κουλ, άτρωτος και γαμώ τους πράκτορες. Με λίγα λόγια ένας εκ των πλέον κουλ χαρακτήρων που βγήκε ποτέ σε τηλεοπτική σειρά.

 

las

 

Ο τύπος πίσω από τον McCoy, ο Josh Duhamel έχει επιτυχίες και εκτός οθόνης καθώς είναι ο πρώην άντρας της hot τραγουδίστριας Fergie. Και ακόμα και αν έχουν χωρίσει ο Josh δεν γουστάρει να κάνουν πλάκα με τις παλιές του… ιστορίες. Γιατί το λέμε αυτό;

Πριν από λίγους μήνες η πρώην του κλήθηκε να τραγουδήσει τον τον Εθνικό Ύμνο των ΗΠΑ  στο All Star Game του ΝΒΑ ωστόσο αποφάσισε να τον τραγουδήσει σε ποπ έκδοση (για τον οποίο και έφαγε το κράξιμο του αιώνα). Μόνο που κυκλοφόρησε ένα βιντεάκι που δείχνει τον Draymond Green και τους υπόλοιπους Warriors να είναι έτοιμοι να ψοφήσουν στα γέλια την ώρα που η Fergie «δολοφονούσε» τον Εθνικό Ύμνο της Αμερικής.

 

 

Μετά από τέτοιο θέαμα κυκλοφόρησαν και άλλα υπέροχα tweet.

 

 

Παρά το γεγονός ότι έχουν χωρίσει σχεδόν ένα χρόνο, ο Josh Duhamel δεν χάρηκε καθόλου από την αντίδραση των πρωταθλητών του ΝΒΑ και απαίτησε από τον αρχι-τρόλερ Draymond Green να ζητήσει δημόσια συγνώμη. Και τελικά ο Draymond Green απάντησε.

Με ποιο τρόπο; Με τρολάρισμα ακόμα καλύτερο από το προηγούμενο. Και αυτός και όλη οι Warriors παρέα. 

 

 

Όπως είδες το χιούμορ περισσεύει στο Golden State και ο κύριος McCoy θα πρέπει να προσέχει με ποιον τα βάζει. Κοτζάμ LeBron James δεν μπορεί να φρενάρει τους «πολεμιστές», ο Josh Duhamel θα τους σταματήσει;



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved