Εσύ τι θα έκανες αν κέρδιζες ΤΩΡΑ 1 εκατομμύριο;

Μέχρι να σκεφτείς τις απαντήσεις σου, μπορείς να διαβάσεις τις δικές μας!

Ήταν μια μίζερη, συννεφιασμένη Δευτέρα, από εκείνες τις Δευτέρες που θα ήθελες να έμενες όλη μέρα στο κρεβάτι και να ονειρευόσουν όλα όσα θα έκανες αν έπιανες ξαφνικά στα χεράκια σου 1 εκατομμύριο ευρώ. Δυστυχώς, όμως, εμείς έπρεπε να σηκωθούμε με το πρώτο ξυπνητήρι, να μπούμε στο αυτοκίνητο και να μείνουμε μία ώρα «κολλημένοι» στην κίνηση για να πάμε στο γραφείο.

Αφού «πήξαμε» για μια ακόμη φορά στην Εθνική Οδό Αθηνών-Λαμίας και φτάσαμε στην εταιρεία, ολίγον τι εκνευρισμένοι, καταλήξαμε στο συμπέρασμα πως εκείνη τη Δευτέρα δεν θα αφήναμε τη διάθεσή μας να πέσει πιο χαμηλά. Είχαμε το δικαίωμα να ονειρευτούμε -ακόμη και αν γνωρίζαμε πως βρισκόμασταν στο ξεκίνημα μιας σκληρής εβδομάδας. Και επειδή, όταν ονειρευόμαστε, το κάνουμε δίχως όρια, αποφασίσαμε να μιλήσουμε χωρίς «κολλήματα» για την απόλυτη, πρωινή φαντασίωσή μας, δηλαδή για το τι θα κάναμε ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ αν κερδίζαμε ξαφνικά ένα εκατομμύριο! Πέντε λεπτά αρκούσαν για να ξεστομίσουμε τις πιο τρελές μας επιθυμίες. Εσύ, αντέχεις;

 

 

Ο επικός μπον βιβέρ 

2

 

Ακραία αλλά απολύτως κατανοητή και αναμενόμενη κίνηση από κάθε καταπιεσμένο -ή και όχι- millennial. Με ένα εκατομμύριο στα χέρια, κλείνεις ΤΩΡΑ εισιτήρια για Λας Βέγκας και από εκεί παίρνεις μια κούρσα και κάνεις το επικό road trip μέχρι την Πόλη των Αγγέλων. Αφού το ζεις το όνειρο στο φουλ, επιστρέφεις στην Ελλάδα και αγοράζεις ένα σπιτάκι σε ένα νησί του Αιγαίου (κατά προτίμηση όχι ιδιαίτερα δημοφιλές) για να κάνεις κάθε Καλοκαίρι τις βουτιές σου με τους κολλητούς (ή την αιθέρια ύπαρξη) μακριά από τις ορδές των τουριστών. Αν θέλεις να βγάλεις το άχτι σου, αγοράζεις και εκείνο το δίκυκλο που ονειρεύεσαι από την ημέρα που στο έδειξε ο ξάδερφος σου (για να μην «κολλάς» και στην κίνηση). Στην περίπτωση που έπειτα από όλα αυτά περισσέψει κάτι, το κρατάς -για λίγο- στην άκρη. Ως κλασικός καλοζωιστής, το «τρως» μέσα σε έναν χρόνο… απολαμβάνοντας τα πιο gourmet πιάτα. Τα πιο εκλεπτυσμένα εστιατόρια και οι κορυφαίες παραδοσιακές ταβέρνες ανά την Ελλάδα σε γνωρίζουν με το μικρό σου όνομα και εσύ δεν μπορείς παρά να χαμογελάς ευχαριστημένος γι’ αυτό και να κορδώνεσαι με περηφάνια. Τα παίρνεις, βέβαια, τα κιλάκια σου αλλά αυτό δεν σε ενοχλεί, διότι μετά το απόλυτο φαγοπότι, χρησιμοποιείς όσα χρήματα σου μένουν για να κάνεις την εγγραφή σου στο καλύτερο γυμναστήριο και φυσικά, να περάσεις μια βόλτα από ΟΛΑ τα Spa της πόλης για την απαραίτητη περιποίηση. Επικός μπον βιβέρ!

 

 

 

Ο γιόκας ο καλός

3

 

Κάθεσαι αραχτός στο κρεβάτι σου και ξαφνικά, με μια μόνο κίνηση, ένα εκατομμύριο ευρώ έρχεται ζεστό στα χέρια σου. Δεν είσαι σίγουρος ότι αντέχεις αυτό που ζεις, ωστόσο, αφού ξεπερνάς το αρχικό σοκ, πιάνεις το κινητό σου και πληκτρολογείς -τρεμάμενος ακόμη- τον αριθμό της κοπέλας σου. «Αν δεν το πω στον άνθρωπό μου, τότε με ποιον θα το μοιραστώ;» διερωτάσαι, ενώ ξεστομίζεις τα συνταρακτικά νέα. Δεν χρειάζεται να περάσουν, βέβαια, πάνω από τρία δευτερόλεπτα για να συνειδητοποιήσεις ότι θα ήταν προτιμότερο να είχες τηλεφωνήσει στη μάνα σου. Εκείνη, έπειτα από ένα παρατεταμένο, εκκωφαντικό και ομολογουμένως ενθουσιώδες ουρλιαχτό, θα σου έλεγε -τουλάχιστον- να τα βάλεις ΤΩΡΑ στην τράπεζα γιατί «πού ξέρεις αύριο τι ξημερώνει». Ο γιόκας της, όμως, δεν την άκουσε και τώρα… τα ακούει ΟΛΑ από τη δικιά του. Θα την πάει στην όπερα, θα ταξιδέψει μαζί της στο Παρίσι, θα διασχίσει πάνω από 100 φορές την Ερμού (και θα είναι Σάββατο μεσημέρι) και θα αγοράσει αύριο κιόλας και εκείνο το καινούριο αυτοκίνητο (διότι πόσο καιρό θα τη βγάζει βόλτες με τη σακαράκα;), Αφού τα κάνει όλα αυτά, θα φυλάξει ό,τι περισσέψει. Διότι όπως και να το κάνουμε, κάτι παραπάνω ξέρει η Ελληνίδα μάνα.

 

5

 

Το σίγουρο είναι πως με ένα εκατομμύριο ευρώ και τόσες επιθυμίες, θα ζήσεις στο κόκκινο! Αντέχεις;



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved