Βρε λέτε να ανέβει στο θρόνο το μοναχικό κοριτσόπουλο;

Η Άρια πέταξε ΑΤΑΚΑΡΑ και μας έβαλε σε σκέψεις...

Το 2019 πλησιάζει και ο τελευταίος κύκλος του Game of Thrones είναι πολύ κοντά. Μιλάμε για αυτά τα καταραμένα 6 επεισόδια τα οποία περιμένουμε εδώ και βασανίζεται η καρδιά μας ακούγοντας διάφορες φήμες που κυκλοφορούν γύρω από τη σειρά.

Δες εδώ όλα όσα έχουμε γράψει για τον 8ο και τελευταίο κύκλο του Game of Thrones.

Την ώρα λοιπόν που τρώμε τα νύχια μας, περιμένοντας να δούμε ποιος εκ των Jon Snow, Khalesi ή… Gendry θα είναι ο νέος βασιλιάς, ήρθε μια δήλωση της Maise Williams – a.k.a. Arya Stark- για να μας βάλει σε νέες σκέψεις για την κατάληξη της ιστορίας του George R.R. Martin.

 

ariii

 

Το πλέον badass κορίτσι της σειράς όταν ρωτήθηκε για το μεγάλο φινάλε δήλωσεΉμουν ολομόναχη. Βέβαια η Arya είναι συνεχώς μόνη, ωστόσο ένα τέτοιο τέλος δεν το περίμενα με τίποτα».

«Ήμουν ολομόναχη» ε; (ξύνει κεφάλι, σκέφτεται κι αναρωτιέται): Μήπως η καλή μας Arya είναι η τελευταία επιζήσασα από όλους τους αγαπημένους μας ήρωες; Αρκετά πιθανό. Άλλωστε η μικρή Stark κινείται με διαφορετικό τρόπο από όλους τους υπόλοιπους αλλά στο τέλος καταφέρνει ΠΑΝΤΑ να τη βρίσκει την άκρη της.

 

ari

 

Μόνο που αυτό το «δεν περίμενα τέτοιο τέλος» κάπως ήχησε στα αφτιά μας. Μήπως πίσω από όλα τα φαβορί (Jon Snow και Daenerys), τις σταθερές αξίες (Cersey και Tyrion Lannister), ή το αουτσάιντερ Gendry, ένα όνομα που δεν θα υπήρχε καν στο κουπόνι του στοιχήματος, αυτό της Arya, να είναι αυτό στο οποίο και θα κάτσει η μπίλια του θρόνου;

Ο χρόνος κυλά αντίστροφα για τον 8ο κύκλο και η μικρή μας στάρκαινα σίγουρα μας «μπρίζωσε» για τα καλά.

 



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved