Πάνε να μας πεθάνουν τον Tyrion οι αλήτες!

Λες να έχουμε κλάματα στο φινάλε του Game of Thrones;

Όταν τον πρωτοείδες σου έδωσε την αίσθηση ότι κάτι καλό χτίζεται γύρω του. Μπορεί να μην είναι πολεμιστής τύπου Jon Snow και Jaime Lannister, ωστόσο το κοφτερό μυαλό και η σιγουριά σε κάθε του κίνηση δεν θέλουν και πολύ για να του δώσουν πόντους συμπάθειας και σεβασμού.

Ο Tyrion Lannister ακόμα και αν δεν είναι ο αγαπημένος σου ήρωας, σίγουρα είναι στο Top 3 των συμπαθέστερων της σειράς του ΗΒΟ και στον τελευταίο κύκλο περιμένουμε το άστρο του να λάμψει ξανά.

 

tor

 

Τσέκαρε εδώ όσα θες να μάθεις για τον 8ο και τελευταίο κύκλο του Game of Thrones.

O ηθοποιός πίσω από τον Tyrion, Peter Dincklage κλήθηκε πρόσφατα να μιλήσει για τον χαρακτήρα του, ωστόσο μια μίνι τρομοκρατία την προκάλεσε όταν ρωτήθηκε για την κατάληξή του χαρακτήρα του στο φινάλε:

«Ψάχνω να βρω τη σωστή λέξη. Έχω την εντύπωση ότι το φινάλε για τον Tyrion είναι εξαιρετικό. Ένας καλός θάνατος ενδέχεται να είναι ένας καλός τρόπος για να κάνεις την έξοδό σου».

ΤΙ ΠΡΑΓΜΑ;

ΠΟΙΟΣ ΘΑΝΑΤΟΣ;

ΤΙΝΑΦΤΟΡΕ;

 

tir

 

Τα λόγια αυτά είναι λογικό να έσκασαν σαν κεραυνός από τα χείλη του πότη φίλου μας, ωστόσο ενδέχεται να είναι μια στρατηγική παραπλάνησης του κοινού, ενόψει του μεγάλου φινάλε. Παρόλα αυτά έχουμε ένα μήνυμα προς την παραγωγή.

«Το καλό που σας θέλουμε εκεί στο ΗΒΟ. Τον Tyrion δεν τον άγγιξε κανείς σε τόσους κύκλους, δεν θα τον αγγίξετε τώρα. Αλήτες!».

 



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved