Λίγο υπερβολικούλης: Πυροβόλησε τον ξάδερφο του για ένα σακουλάκι πατατάκια

Με γεύση ΑΛΑΤΙ-ΞΥΔΙ ΑΝ ΕΧΕΙΣ ΤΟ ΘΕΟ ΣΟΥ!

Ακούστε να δείτε παιδιά. Μπορεί όλοι να έχουμε πει κάποια στιγμή στη ζωή μας «Ρε τσόγλανε θα σε σκοτώσω» αλλά ξέρουμε όλοι πως κανείς μας δεν θα είχε τα κότσια να το κάνει. Εκτός και αν κάποιος ήθελε να βλάψει τα πρόσωπα που αγαπάμε.

Το παρακάτω στόρι όμως, είναι μία απόδειξη πως κάποιοι άνθρωποι είναι αρκετά μουρλοί για να τραβήξουν σκανδάλη για το παραμικρό.

 

ryan

 

Φανταστείτε λοιπόν τον παραπάνω τύπο, τον Ryan Langdale, ετών 19, να παρουσιάζεται στο Α.Τ. της περιοχής του και στον αξιωματικό υπηρεσίας που λύνει σταυρόλεξο. Να μπαίνει μέσα και να του λέει πως ο ξάδερφος του πυροβολήθηκε κατά λάθος ενώ καθάριζαν την κυνηγετική καραμπίνα. Πέρα του ότι πρέπει να έχεις IQ μικρότερο από βότσαλο στην παραλία για να πάθεις κάτι τέτοιο, οι αστυνομικοί που κλήθηκαν να ερευνήσουν τον χώρο στις 29 Σεπτεμβρίου, δεν περίμεναν η φασούλα να εξελισσόταν διαφορετικά.

Γιατί ο ξάδερφος του Ryan δεν πέθανε και όταν ξύπνησε από το χειρουργείο είπε στους αστυνομικούς πως πυροβολήθηκε για ένα σακουλάκι με πατατάκι. H πλάκα είναι πως ο ξάδερφος του Ryan δήλωσε ότι δεν είχε ακουμπήσει καθόλου τα πατατάκια.

Ήταν τόσο ατσίδα λοιπόν ο Langdale, που αρχικά έδωσε στις αρχές ένα άλλο όπλο να ερευνήσουν, ώστε να μην καταλήξουν από που προήλθαν οι σφαίρες. Λες και θα την γλίτωνε.  Όλα αυτά για πατατάκια. Και μάλιστα με την τραγική γεύση ξίδι-αλάτι.

 

DF

 

Όσο και αν φανταζόμαστε τον Χρήστο Κάβουρα να διαπράττει παρόμοιο έγκλημα, όσο και αν θέλουμε να γελάσουμε με αυτή την είδηση, δεν μπορούμε παρά να σκεφτούμε αυτό: Σε μία χώρα όπου μπορείς με την συγκατάθεση του νόμου να έχεις μέχρι και μπαζούκα στο σπίτι σου, είναι βέβαιο πως κάτι θα πάει στραβά στα χέρια ενός πειραγμένου.



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved