Έχουν καμιά ελπίδα οι Avengers απέναντι στον Thanos;

Με αφορμή τις πρόσφατες αποκαλύψεις τα βάλαμε κάτω να δούμε αν ήδη έχει χαθεί ο πόλεμος.

Μόνο πίκρες άφησε το σιχαμένο το Infinity War. Μας τα φάγανε τα παιδιά μπαμπέσικα και καθόμαστε και κλαίμε για το αν θα επιστρέψει ο Spider-Man, ο Black Panther και τα άλλα παιδιά. Και παρότι έχουμε πάρει μία γεύση για το τι θα κάνει ο Thanos, μάθαμε πως το timeline της νέας ταινίας θα είναι μπέρδεμα.

 

Τα χρόνια πέρασαν

avengers infinity war

Τι ακριβώς θα συμβεί; Όπως τα ξαναείπαμε, τα γεγονότα θα ξεκινούν τέσσερα χρόνια αργότερα μετά τα γεγονότα της πρώτης ταινίας. Μπορεί να θεωρείς ότι ο χρόνος αυτός μπορεί να έχει περάσει νεράκι, αλλά σκέψου λίγο πως μπορούν να γίνουν ένα σωρό σκηνικά μέσα στο διάστημα αυτό και ότι ο Thanos ελέγχει χώρο, χρόνο, ψυχές, πραγματικότητες και, λίγο-πολύ, το σύμπαν ολόκληρο. Υποθέτουμε ότι με τον εναπομείναντα πληθυσμό της Γης,  θα έχει ξεκινήσει μία αντίσταση από τους ήρωες που έχουν μείνει για μία ακόμη μάχη με τον Thanos. Όμως η πραγματική ερώτηση είναι ΠΟΥ έχουν περασει τα χρόνια. Σε ποια πραγματικότητα;

 

Χωρίς Dr. Strange τι;

strange.0

Δεν τα λέμε εμείς, η κβαντομηχανική τα λέει. Υπάρχουν εκατοντάδες πραγματικότητες εκεί έξω σε παράλληλα σύμπαντα. Ο Dr. Strange -ο άνθρωπος που τα έχει εκμεταλλευτεί όλα αυτά- μπορεί να τα κακάρωσε, αλλά υπάρχει μία ελπίδα: μήπως πρόλαβε να παρασύρει τον Thanos σε μία άλλη πραγματικότητα κρατώντας τον δικό μας κόσμο αναλλοίωτο από την επίθεση του; Τα έχει ξανακάνει αυτά άλλωστε και το ξέρουμε. Μήπως λοιπόν τα πράγματα δεν είναι όπως φαίνονται; Ίσως ο Strange έκρυβε έναν άσο στο μανίκι του σε περίπτωση που όλα πηγαίναν στραβά.

 

Ο Thanos ήταν ζόρικος, ωραίος και ό,τι καλύτερο έβγαλε η Marvel.

 

Η ελπίδα της Carol

118775 1537376783

Η Captain Marvel, η Carol Danvers, είναι το όπλο που έκρυβε εδώ και χρόνια ο Nick Fury σε περίπτωση που η Γη συναντήσει την μέγιστη απειλή. Δύο είναι οι ερωτήσεις: 1) σε τι επίπεδο βρίσκεται η Carol και αν έχει καταφέρει να μεταμορφωθεί σε Binary και 2) έχει επιζήσει από την τελική επίθεση του Thanos. Γιατί  Fury πάτησε το κουμπί, αλλά δεν ξέρουμε αν η Carol είναι ζωντανή. Και εκεί, μάλλον θα πρέπει να ελπίζουμε σε μία ακόμη εναλλακτική πραγματικότητα. Αλλιώς, οι ήρωες είναι καταδικασμένοι να χάνουν συνέχεια τις μάχες με τον Τιτάνα.

Υπομονή μέχρι τον Μάιο του 2019.



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved