Η επανάσταση στο «Avengers 4» θα αργήσει κάμποσες μέρες

Χαφιές του Χόλιγουντ ξέρασε σημαντικά στοιχεία για την εξέγερση απέναντι στον Thanos.

Λίγο πολύ τα δεδομένα των Avengers τα ξέρουμε. Οι ήρωές μας που πέθαναν παραμένουν… στάχτη μέχρι να τους αναστήσουν, ο Thanos πέτυχε τον σκοπό του και εξαφάνισε το μισό σύμπαν και οι Ironman με τον Captain America καλούνται να βρουν τον τρόπο να ξανασυνεργαστούν.

Θα έχουμε και νέα προσθήκη πάντως στην παρέα τους.

Εδώ και λίγο καιρό βέβαια έχουν σκάσει νεάκια δια στόματος Mark Ruffalo –a.k.a. Hulk- ο οποίος κατάφερε να καρφώσει (;) τον τίτλο της νέας ταινίας ο οποίος κρατιόταν επτασφράγιστο μυστικό.

Και ποιος θα είναι αυτός; «Avengers 4: Annihilation», το οποίο σημαίνει αφανισμός.

 

thinos

 

Το αν θα ισχύσει αυτό κανείς δεν το ξέρει, καθώς έχει ξαναλλάξει το όνομα της ταινίας –στην αρχή ακουγόταν έντονα για «Avengers: End Game»- οπότε κρατάμε μικρό «καλάθι» μέχρι να βγει κάτι επίσημο.

Εκτός από τον Rufallo πάντως, ένας άλλος χαφιές εντός του Χόλιγουντ ονόματι Daniel RPK, ξεπετάχτηκε από το πουθενά δίνοντας στο Twitter μια σημαντική πληροφορία που έμαθε από τα παρασκήνια.

«Το Avengers 4 ξεκινά πολλά χρόνια μετά το Infinity War», έγραψε ο Daniel και λίγο αργότερα έδωσε και τον ακριβή αριθμό: «5 χρόνια».

tweets 1545030

 

Τι σημαίνει τώρα αυτό για την ταινία; Κανείς δεν ξέρει. Ίσως τόσος να είναι ο χρόνος που χρειάστηκαν οι Ironman και Captain America για να βρουν συμμάχους και να προετοιμάσουν την εξέγερσή τους ή ενδεχομένως να έχει να κάνει με τον Ant-Man που κάτι μας λέει ότι θα έχει κομβικό ρόλο στην ταινία.

Η απάντηση στις 26 Απριλίου του 2019. Υπομονή…



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved