Το ημερολόγιο του Πούτιν για το 2019 είναι γεμάτο Υπερηφάνεια και Τρυφερότητα

Εμείς ωστόσο βρήκαμε τις 15 φωτογραφίες που κώλωσε να δημοσιεύσει.

Σε έναν κόσμο που έχει πήξει στα ετήσια ημερολόγια από αυτοκίνητα και μοντέλα, χρειάζεται και ένα ημερολόγιο δυναμικό. Ζόρικο. Αγνό. Που θα το καρφώσεις στον τοίχο και ο τοίχος θα πετάξει μύες σαν να έχει πάρει αναβολικά. Που θα το καρφώνεις και με κάθε χτύπο θα προσθέτεις κιλά μυϊκής μάζας. Γιατί δεν είναι ημερολόγιο σαν αυτά που έρχονται δώρο από τα ντελίβερι. Είναι το πιο ηρωικό και περήφανο ημερολόγιο εκεί έξω.

Είναι το ημερολόγιο του Βλαδίμηρου του Πούτιν που έρχεται να βάλει όλα τα γατάκια που ποζάρουν στη θέση τους.

Οι φωτογραφίες παρουσιάζουν μία σειρά από τις δραστηριότητες του προέδρου της Ρωσίας, όπως το χόκεϊ και την ιππασία, αλλά συνάμα δείχνει και την ευαισθησία του προς τα ζώα. Γιατί ο πραγματικός ηγέτης, είναι πάντα ο πολύπλευρος. «Ως πρόεδρος, ο κύριος Πούτιν κατάφερε να αναδείξει τον εαυτό του στην υπέρτατη πολιτική και συνάμα καλλιτεχνική φιγούρα» σχολίασε εκπρόσωπος από την κυβέρνηση του και πλέον φανταζόμαστε πως όλοι θα έχουν το ημερολόγιο στο γραφείο τους. Όπως και εσύ, που μπορείς να το βρεις στο eBay για να στολίσεις τον τοίχο σου (σ.σ.: χωρίς πλάκα, ο Βαϊμάκης το θέλει για το γραφείο).

Mαζέψαμε όσες κυκλοφόρησαν από τα media για να πάρεις μία ιδέα.

 

 

 

Ωραία ως εδώ; Τι γίνεται όμως με όλες τις άλλες φωτογραφίες; Όλες εκείνες τις μεγάλες στιγμές του Πούτιν που έγιναν viral; Αυτές δεν δικαιούνται την δημοσιότητα που τους αρμόζει; Δεν έχουν ένα μικρό κομματάκι από την φωτεινότητα της μεγαλειότητάς του; Είναι άδικο ρε φίλε να μείνουν στην σκιά σαν τις λειχήνες. Σκληρό και άδικο.

Γι' αυτό και εμείς μαζέψαμε όσες θέλουν να κρατήσουν απ' έξω και φανταζόμαστε ένα ημερολόγιο ΜΕ ΑΥΤΕΣ τις εικόνες. Που και ο ίδιος θα θέλει να τις θυμηθεί. 



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved