Έχεις και εσύ φίλο που δηλώνει «Instagrammer»;

Αυτό και άλλα 5, εξίσου σημαντικά ιστραγκραμικά επαγγέλματα/ λειτουργήματα.

Επάγγελμα «Instagrammer». Τι επάγγελμα δηλαδή, λειτούργημα είναι στην πραγματικότητα. Προορισμός ζωής, μια ιντερνετική Ιθάκη στην οποία ταξιδεύουν μόνο οι Καλύτεροι, ένα μέρος καλύτερο από την πραγματικότητα, ένας Τεχνητός Παράδεισος. Και λίγα λέω.

Το επάγγελμα του «Instagrammer», έρχεται να «κουμπώσει δίπλα σε όλες τις παπάντζες σε όλα τα σπουδαία επαγγέλματα των τελευταίων ετών: life coach, sex coach, break-up coach, influencer και όλα τα συναφή, που έχουν κάνει τις ζωές μας καλύτερες και τις τσέπες των πεφωτισμένων συνανθρώπων μας γεμάτες λεφτά. Νόμος προσφοράς και ζήτησης: κάποιος προσφέρει υπηρεσίες, κάποιος τις λαχταρά. Κάποιος ορίζει την τιμή, κάποιος πληρώνει. Κάποιος έχει χιλιάδες followers, κάποιους τον «χρησιμοποιεί» για να προωθήσει τα προϊόντα του. Θα έλεγε κάποιος πως επίσης κάποιος «αγοράζει» followers και likes, άρα ξεγελάει και αυτόν που τον πληρώνει και αυτούς που τον ακολουθούν μαγεμένοι, αλλά μεταξύ μας δεν γίνονται αυτά τα πράγματα, υπάρχει διαφάνεια και εντιμότητα στον ψηφιακό κόσμο, όπως άλλωστε και στον πραγματικό.

Instagrammer λοιπόν, Influencer και άλλα εξωτικά πτηνά, που πετούν τριγύρω μας, τιτιβίζουν και ομορφαίνουν τη μέρα μας. Ποιοι είναι όμως οι αφανείς ήρωες; Ποια είναι τα πραγματικά σημαντικά επαγγέλματα που θα έπρεπε όχι απλά να κάνουν καριέρα στο Instagram, αλλά να πληρώνονται με βαρέα και ανθυγιεινά;

Αυτά που θα δεις στο παρακάτω άλμπουμ:

 



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved