Ξενοδοχείο για γλείψιμο

Τύπε που εμπνεύστηκες το ξενοδοχείο φτιαγμένο από σοκολάτα, να ξέρεις ότι ΣΕ ΨΑΧΝΟΥΜΕ (για να σε βραβεύσουμε).

Σε μία ενσάρκωση του παιδικού που μάς μεγάλωσε και νοσταλγούμε σε μία ημίγλυκη ανάμνηση της πρώτης μας επαφής με ό,τι πιο πλησιέστερο σε θρίλερ, για το Hansel and Gretel μιλάμε τόση ώρα, κάπου στο Σεβρ της Γαλλίας, στους κήπους της Cité de la Céramique που θα έλεγε κι ο Κωστάλας, βρίσκεται ένα σπιτάκι 18 τετραγωνικών φτιαγμένο από σοκολάτα.

Για την ακρίβεια, δεν είναι απλά ένα σπιτάκι, είναι ξενοδοχείο ολάκερο, κάτι σαν hostel, το οποίο σε αντίθεση με το Hansel and Gretel, θα σε φιλοξενήσει πρόσχαρα, με την προϋπόθεση να μην φας τους σοκολατένιους σοβάδες του.

Όταν λέμε ότι είναι φτιαγμένο από σοκολάτα, εννοούμε ότι κάθε του σπιθαμή περιέχει ζάχαρη και κακάο, από τις πόρτες, τα παράθυρα και το τζάκι, μέχρι τα φλυτζάνια και τον πολυέλαιο, έτσι όπως το ονειρεύτηκε και το σχεδίασε ο αρτίστας σοκολάτας, Jean-Luc Decluzeau. 

Η διαμονή περιλαμβάνει πρωινό και δείπνο που σερβίρεται στον κήπο, εκεί που η μονοτονία του καφέ σπάει από λίγη άσπρη σοκολάτα.

Κλείνεις θέση μέσω του booking, κάνεις υπομονή να μη φας κάνα σοβά και τσεκάρεις τις παρακάτω φωτογραφίες:©2016-2023 Ratpack.gr - All rights reserved