Μεγαλώνει επικίνδυνα η Dream Team του Tarantino

Άλλο ένα μεγάλο όνομα στο «Once Upon a Time in Hollywood» πλάι στους Pitt και Di Caprio.

Όταν γυρίζει ταινία ο Tarantino, βαράμε προσοχή. Ιδιαίτερα για το «Once Upon a Time in Hollywood» έχουμε κάθε λόγο να το κάνουμε.

Όπως ο Stallone μάζεψε όλους τους cultίλες της μεγάλης οθόνης για τα «Expendables», ο εκκεντρικός σκηνοθέτης χτύπησε τα δάχτυλα καλώντας όλα τα μεγάλα ονόματα που κυκλοφορούν αυτήν τη στιγμή στις ΗΠΑ.

Τσέκαρε εδώ ποιοι παίζουν.

Πριν λίγες μέρες όμως ένας από τη μεγάλη αυτή γκάμα ηθοποιών, «χαιρέτισε» δυστυχώς το cast. Ο Burt Reynolds απεβίωσε στα 82 του χρόνια και είχε σημαντικό ρόλο στην ταινία, κάτι που ανάγκασε τον Tarantino να ρίξει βαθιά το παραγάδι προκειμένου να πιάσει καλής ποιότητας ψάρι.

Και τι έπιασε;

 

dern

 

Ο Bruce Dern θα είναι ο αντι-Reynolds και είμαστε βέβαιοι ότι το επίπεδο θα παραμείνει υψηλό. Δεν μιλάμε άλλωστε για αμελητέα ποσότητα αλλά για τον μεγαλύτερο σε ηλικία τύπο που έχει προταθεί ποτέ για Όσκαρ Α’ Αντρικού Ρόλου (στα 78 του για το «Νεμπράσκα» το 2013).

Οι δυο τους μάλιστα δεν είναι η πρώτη φορά που συνεργάζονται καθώς είχαν δουλέψει παρέα στο «Django Unchained» και κυρίως στο «The Hateful Eight».

Το «Once Upon a Time in Hollywood» που θα αφηγηθεί τη μελανότερη στιγμή στην ιστορία της κινηματογραφικής βιομηχανίας, θα κάνει πρεμιέρα στις 26 Ιουλίου του 2019.



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved