Η αδερφή της Cyrus πουλάει κάθε της δάκρυ για 1.000 δολάρια

Πολύ πιθανόν να βγάλεις ΚΙ ΕΣΥ δάκρυα όταν δεις για ποιον τζιτζιφιόγκο κλαίει.

Γενικά θα έχεις καταλάβει πως στην Αμερική, ακόμη και αν είσαι ανθυποcelebrity μπορείς να βγάλεις τα κερατιάτικά σου. Χρειάζεσαι απλά να έχεις αρκετούς μπαστουνόβλαχους φανς για να το πετύχεις και να έχεις συγγενή ή φίλο που να είναι πιο διάσημος από σένα.

Αν αυτό κάτσει σωστά και παίξεις τα χαρτιά σου αριστοτεχνικά, μπορείς να φτιάξεις μία μικρή περιουσία.

Όπως έκανε η Noah Cyrus.

 

noah cyrus

 

«Ποια είναι η Noah Cyrus;»

Αυτή είναι η πρώτη λογική ερώτηση που έγινε σε αυτό το σάιτ. Ξέρουμε την Miley που έχει δείξει τα βυζιά της πιο πολλές φορές απ’ ότι πιωμένη 20χρονη στο Φαληράκι,αλλά η αλήθεια είναι πως δεν ξέραμε αν πρόκειται για συνωνυμία ή παίζει καμία συγγένεια. Μάθαμε πως είναι η μικρή της αδερφή, είναι μοντέλο και τραγουδίστρια, ενώ πρόσφατα ξεκίνησε μία τεράστια μπίζνα: Μετά από συνεργασία της με μία εταιρεία ενδυμάτων για μία περιορισμένη συλλογή, το κερασάκι στην τούρτα ήταν ένα φιαλίδιο που περιείχε 12 δάκρυα της και τα οποία τα έβγαλε προς αγορά 1.000 δολάρια το ένα.

12.000 δολάρια δηλαδή, για να έχεις σε ένα φιαλίδιο τα δάκρυα της Noah Cyrus που δεν την ξέρει ούτε ο φαλαφετζής που σερβίρει τον κοσμάκη στο Μπιγκ Απλ.

 5081ED2900000578 0 image a 80 1537551899072

 

Από τη μία αναρωτιέσαι. Πόσο βλήμα πρέπει να είσαι για να πουλήσεις τα δάκρυα σου; Και μετά, λίγο πριν ξεσπάσεις, αναθεωρείς και αναρωτιέσαι πόσο βλήματα είναι ο κόσμος που θα έμπαινε στη διαδικασία να αγοράσει κάτι τέτοιο. Και υπήρξαν πολλά πιτσιρίκια με μπαμπά με βαθύ πορτοφόλι, που έκαναν ένα σωρό σχόλια για να αποκτήσαν τα δάκρυα της.

Και τώρα το καλύτερο. Αυτά τα δάκρυα, δεν προήλθαν επειδή η Noah είδε για 1232343η φορά τον Τιτανικό, ούτε επειδή καθάρισε κρεμμύδια στην κουζίνα. Είναι δάκρυα χωρισμού και γι’ αυτό τα χρέωσε τόσο. Ναι και; Και εγώ όταν είδα για πρώτη φορά τον Τελευταίο Σαμουράι με τον Τομ Κρουζ, πήγα στο τέλος της ταινίας να κατουρήσω και με πιάσανε τα κλάματα. Δηλαδή έπρεπε να τα βάλω σε άδειο μπουκαλάκι νερού και να τα βγάλω στο eBay;

 

 

gh

 

Περιγραφή: «Κάτουρα μετά το πέρας της ταινίας ο Τελευταίος Σαμουράι, που χύθηκαν μαζί με δάκρυα λίγο μετά το σφάξιμο του Κen Watanabe. Τιμή συζητήσιμη και το shipping δωρεάν. Ρε πάμε καλά; Εντάξει, έχω ακούσει πολλές ηλίθιες ιδέες για να βγάλει κανείς λεφτά, αλλά αν αυτό το γκρέμλιν κλαίει κάθε 4 λεπτά, θα φτάσει τον Bill Gates. Αναρωτήθηκε ο Βαϊμάκης. «Όταν τα κάνει κλαίει;»

Η πλάκα εν τω μεταξύ, είναι πως αυτά τα δάκρυα χύθηκαν για έναν πολύ ΣΚΛΗΡΟ ΚΑΡΓΙΟΛΗ. 

Τούτονα:

 

1537847268 f7e37c037a61f980191267de9b9870c8

 

Ράπερ, χρονών 22, ακούει στο όνομα Lil XanΑν τον έβλεπε το West Coast το 1991 να το παίζει ράπερ, θα είχαν πεθάνει τόσο πολύ από το γέλιο που ΙΣΩΣ και να του χάριζαν την ζωή. Μιλάμε για έναν τόσο ζόρικο άντρα, που νοσηλεύτηκε σε νοσοκομείο χθες τα ξημερώματα επειδή έφαγε πολλά Hot Flamin’ Cheetos. Κατάλαβες; Η μισή ραπ σκηνή μπαίνει στα νοσοκομεία από  σφαίρες και μαχαιριές, αλλά αυτό το αγόρι έφαγε πολλά Cheetos. Μαλάκες, δεν το λες αυτό ΠΟΥΘΕΝΑ. Καλύτερα να πεις ότι έπαθες γαστρεντερίτιδα.

Και γι’ αυτόν τον τύπο, έβαλε τα κλάματα η  Noah Cyrus. Την ΝΤΡΟΠΗ του rap. Που αν το rap τον άκουγε, θα είχε αλλάξει φύλο σε samba. 

 

Για το στόρι, η Noah απέσυρε το φιαλίδιο με τα δάκρυα και αστειεύτηκε λέγοντας ότι δεν περίμενε από τον κόσμο να τα αγοράσει – πάντως μπορεί να το δεις μέχρι και τώρα στο σάιτ. Και κάπου εκεί, μέσα στη βλακεία που βασιλεύει μέσα στα μυαλά της 18χρονης, απορείς ποιος είναι πραγματικά ηλίθιος.

Η μικρή, ή ο κόσμος που πάτησε το «I’m interested» στο προϊόν.



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved