MEGΑ: Τα 5 καλύτερα πράγματα που είδαν τα μάτια μου στα 29 χρόνια του καναλιού

Ο Νίκος Συρίγος ξεδιαλέγει αναμνήσεις από το «4» που σε λίγες μέρες επιστρέφει και επίσημα στις τηλεοράσεις μας.

Oι μέρες που σε κάθε τηλεόραση υπήρχε μαύρο στη θέση που του MEGA CHANNEL πέρασαν.

Το πρόγραμμα του «Μεγάλου Καναλιού» ξεκινά και πάλι να εκπέμπει τη Δευτέρα 17 Φεβρουαρίου στις οθόνες μας και ήδη οι περισσότερες αναμνήσεις μας έχουν αρχίσει να ξυπνούν και πάλι.

Από εκείνο, άλλωστε, το μεσημέρι της 20ης Νοέμβρη του 1989, όταν το περίφημο «4» στις τηλεοράσεις μας, έγινε MEGA, γενιές και γενιές μεγάλωσαν με τις εκπομπές, τα σίριαλ και τις ειδήσεις του. 

animation

 

Δεν ξέρω πόσοι από εσάς έχετε μπει στη διαδικασία να κάνετε ένα ΤΟP-5 των αναμνήσεων σας από το MEGA…Έχει την πλάκα του. Και κυρίως τη νοσταλγία του… Γιατί στο φινάλε, είμαστε οι αναμνήσεις μας… Αναμνήσεις όπως αυτές MEGAλες.

 

Να τι κρατάω από τα περίπου 30 χρόνια MEGA

1. Τα Χριστούγεννα των Οριζόντων: 

Η συγκεκριμένη εκπομπή, παραγωγής 1992, ήταν αφιερωμένη στον ποιητή Νίκο Καββαδία και γυρίστηκε με αφορμή την κυκλοφορία του δίσκου "Γραμμές των Οριζόντων" σε μουσική Θάνου Μικρούτσικου. Γυρίστηκε στη Σύρο και το αποτέλεσμα ήταν μαγευτικό.

 

2. Champions League Άγιαξ-Παναθηναϊκός 0-1:

Οι βραδιές που μάζεψαν ξανά την αντροπαρέα στο σπίτι, για μπάλα, μπύρα και σουβλάκια… Και αυτή η βραδιά ήταν η μεγαλύτερη ελληνικής ομάδας στην Ευρώπη.

 

 

3. 50-50. 

Ο χαβαλές, του χαβαλέ, ω χαβαλέ! Τα γεροντοπαλίκαρα που δεν μεγαλώνουν ποτέ. Αλλά ποτέ όμως… Ο λόγος για να μένεις σπίτι τις Παρασκευές. 

 

 

4. Η Γωγώ που μας γύμναζε… Τα μάτια!

Κάθε πρωί… Στο πρωϊνό , με τη Σοφία Βόσσου και την Έλντα Πανοπούλου… Ψάχναμε κολλύριο!

 

 

5. Ραντεβού στα τυφλά

Με τη Βάσια Τριφύλλη! Η χαρά του μπακούριου! Όποιος δεν είχε γκόμενα πήγαινε εκεί. Και με λίγη τύχη, έφευγε και με γκόμενα και με ταξιδάκι. Οπότε όλα καλά. Αρκεί να μην έφευγε ο τοίχος και αντί για την πεντάμορφη, έβγαινε ο… Ζονκ! 

 


©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved