Η ατάκα που πέταξε χθες ο Τίριον Λάνιστερ έβαλε φωτιά στα μυαλά μας

Μαρτυριάρης ή απλά θύμα του bromance;

Ο Peter Dinklage –a.k.a. Tyrion Lannister- σήκωσε στην τελευταία Τελετή Bραβείων Emmy το 3ο αγαλματίδιο για το ρόλο του στο Game of Thrones. Ο αγαπημένος μας νάνος μπορεί να μην είναι τόσο δημοφιλής όσο ο Jon Snow ωστόσο κανείς δεν αμφισβητεί ότι ο χαρακτήρας του αποτελεί ένα μεγάλο συν στη φαρέτρα της σειράς.

Για πιο αναλυτική προσέγγιση των τελευταίων Βραβείων Emmy, κάνε κλικ εδώ.

Ο μικροσκοπικός ηθοποιός μόλις άκουσε το όνομά του ανέβηκε στο πόντιουμ, παρέλαβε το βραβείο του και στο τέλος ευχαρίστησε τους συντελεστές της σειράς και κυρίως τον Nikolaj Coster-Waldau (Jaime Lannister) τον οποίο χαρακτήρισε «αδερφό από άλλη μητέρα».

 

lani

 

 

Για μισό λεπτό όμως

«Αδερφός από άλλη μητέρα» είπε; Μήπως αυτό ήταν το hint που περίμεναν να ακούσουν όσοι πιστεύουν την προφητεία των Τριών Δρακοκαβαλάρηδων.

Σύμφωνα με τα βιβλία του George R.R. Martin, τρεις τύποι θα καβαλήσουν τους δράκους της Daenerys στην τελική μάχη και μέχρι να πεθάνει ο Viserion θεωρούσαμε πως οι εκλεκτοί είναι ο Jon Snow (κανονικά Aegon Targaryen), η Daenerys και ο Tyrion με τον οποίο οι Δράκοι δεν έδειχναν να έχουν θέμα.

Από τη στιγμή όμως που ο Viserion είναι το νέο pet του Night King, αφήσαμε τον Tyrion στην άκρη καθώς θεωρήσαμε πως ολοκληρώθηκε το puzzle και ο άρχοντας των Νεκρών θα είναι ο τρίτος των Δρακοκαβαλάρηδων σχολής.

 

night

 

Παρόλα αυτά η ατάκα του Dinklage ενεργοποίησε και πάλι τις θεωρίες συνομωσίας πίσω από την προφητεία, φέρνοντας ξανά τον Tyrion στο προσκήνιο ως γόνο Targaryen και όχι ως Lannister. Και το χειρότερο; Ουσιαστικά ισχυροποίησε τα fan theories που θέλουν τον Jon Snow να πεθαίνει στο τέλος της μάχης με τους νεκρούς. Ως νέος Night King μόνο θα μπορέσει να καβαλήσει τον Viserion.

Υπομονή, το 2019 είναι κοντά.



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved