Το καστ για την ταινία του Joker ολοένα και μεγαλώνει

Ο Brett Cullen είναι η νεότερη προσθήκη ως Thomas Wayne.

Τα πρώτα νέα για το Joker ήταν πάρα πολύ καλά. Όχι μόνο για την συμμετοχή του Joaquin Phoenix στο ρόλο, αλλά κυρίως για το γεγονός ότι ο Joker του σκηνοθέτη Todd Phillips θα αποστασιοποιηθεί από εκείνον του Jared Leto. Άρα ναι. Τα πρώτα νέα είναι καλά. 

Και μετά έσκασε και αυτή εδώ η φωτό.

 

 
 
 
View this post on Instagram
 
 

Arthur.

A post shared by Todd Phillips (@toddphillips1) on

 

Ο κόσμος ασυνείδητα και μόνο έκανε την σύγκριση με τον Heath Ledger, βλέποντας ότι -τουλάχιστον εμφανισιακά- o Phoenix θα φέρει πίσω τις παλιές καλές ημέρες του Dark Knight.

Μιλώνας για την δεύτερη ταινία Batman του Nolan, αξίζει να αναφέρουμε την νεότερη προσθήκη στο καστ, με έναν φίλο από τα παλιά. Ο Brett Cullen έκανε ένα πέρασμα σαν Γερουσιαστής από το Dark Knight, αλλά μόνο οι πιστοί φανς θα κατάφεραν να τον αναγνωρίσουν. Πλέον θα βρίσκεται στο νέο στόρι του Joker έχοντας τον ρόλο του Thomas Wayne, του πατέρα του Bruce. Με βάση την ηλικία του, υποθέτουμε πως ο Βruce θα είναι ακόμη πιτσιρίκος.

 Ένα κουίζ αυστηρά για φανς του Μπάτμαν.

Αξίζει να αναφερθεί πως στο καστ συμμετέχει ήδη ο Robert De Niro που θα υποδύεται τον παρουσιαστή ενός talk show, ενώ στο team θα βρίσκεται και η Frances Conroy που θα παριστάνει την μητέρα του Joker. Θα είναι σίγουρα πολυ ενδιαφέρον να δούμε πώς εξελίχθηκε στον νούμερο 1 εχθρό του Batman.

 

Υπομονή μέχρι τον Οκτώβρη του 2019. Ω ναι. Αργεί...



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved