Jamie Lannister, ξέρουμε πόσο θα ζήσεις στον 8ο κύκλο

Ο Coster-Waldau έχει τρεξίματα με τον ατζέντη του στα δικαστήρια κι εκεί έγινε η μεγάλη αποκάλυψη.

Στην αρχή του Game of Thrones ήταν με διαφορά ο πιο αντιπαθητικός τύπος του σίριαλ. Από το πρώτο κιόλας επεισόδιο άφησε τον Bran Stark παράλυτο απλά και μόνο επειδή τον έπιασε να το κάνει με την αδερφή του. Σιγά το πράγμα, δηλαδή, γίνονται αυτά ακόμη και στις καλύτερες οικογένειες που λανσάρει ο Λάνθιμος.

 

jamie

 

Ο Jaime Lannister, ωστόσο, όσο περνούσαν τα επεισόδια και οι κύκλοι άρχισε να κερδίζει έδαφος και συμπάθειες. Από σίχαμα κατέντησε λατρεία και πλέον είναι από τους τύπους που γουστάρουμε σε επίπεδο Jon Snow

Πάντως ακόμα και ο ίδιος ο ηθοποιός φοβάται πως δεν θα μείνει για πολύ ζωντανός.

Για όσους όμως είχαν κάποια αμφιβολία για το πόσο θα ζήσει, μία διαμάχη του ηθοποιού Coster-Waldau με τον ατζέντη του, είχαν ως αποτέλεσμα να βγουν πολλά πράγματα στη φόρα. Μισθοί, μπόνους και ο ακριβής αριθμός επεισοδίων στα οποία θα συμμετέχει στον 8ο και τελευταίο κύκλο της σειράς. Ετοιμάσου έρχεται Spoiler-άρα.

 

 

 

Το δικαστήριο αφού έκανε γνωστή τη μίνιμουμ αμοιβή του (λίγο παραπάνω από 900 χιλιάδες ευρώ ανά επεισόδιο) κάρφωσε και τον μαγικό αριθμό συμμετοχής. Έξι επεισόδια.

Και ναι λοιπόν, ο Jaime Lannister είναι ο πρώτος για τον οποίο μαθαίνουμε (και από έγκυρες πηγές) ότι θα συμμετάσχει σε όλα τα επεισόδια του τελευταίου κύκλου. Το αν θα τη βγάλει βέβαια μέχρι το στερνό δευτερόλεπτο είναι κάτι που δεν το γνωρίζουμε ακόμα.

Ένα άγχος λιγότερο για τον νέο κύκλο που θα κάνουμε μαύρα μάτια να τον δούμε... 



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved