Το cast των Avengers ξεκίνησε εμβόλιμα γυρίσματα

Ανησυχητικό;

Το 2019 το περιμένουμε για δύο λόγους: Οι μεν σειράκηδες για το μεγάλο φινάλε του Game of Thrones –για το οποίο σε ενημερώνουμε συνεχώς- ενώ οι μπλοκμπαστερικοί για το τέταρτο κεφάλαιο της Μαρβελικής υπερπαραγωγής. Το Avengers 4.

Για αυτό και αν σε ενημερώνουμε για τα πάντα.

Η νέα ταινία –με πιθανό τίτλο «End Game»- είναι προγραμματισμένη για τις ελληνικές αίθουσες για τις 26 Απριλίου, ωστόσο μια αποκάλυψη του τηλεοπτικού Hulk –a.k.a. Mark Ruffalo- ήταν αρκετή για να ταράξει τα νερά. 

Συγκεκριμένα ο Αμερικανός ηθοποιός παραδέχτηκε ότι γίνονται νέα εμβόλιμα γυρίσματα τον τελευταίο καιρό ωστόσο δεν γίνονται απλώς για διορθωτικό σκοπό.

 

hulk

 

«Κάνουμε νέα γυρίσματα αυτόν τον καιρό αλλά ακόμα δεν γνωρίζουμε τι μέλλει γενέσθαι. Δεν ξέρουμε καν ποιο θα είναι το τέλος της ταινίας», είπε ο αγαπημένος μας Bruce Banner κάνοντάς μας σαφές ένα πράγμα: ότι τα σκηνοθετικά αδέρφια Russo άλλαξαν γνώμη για το τέλος της ιστορίας και πλέον έχουμε νέα τροπή στην ιστορία.

Το παρασκήνιο είναι μεγάλο, αν και φημολογείται ότι όλα αυτά γίνονται έτσι ώστε να υπάρχουν πολλά διαφορετικά τέλη προκειμένου να μην υπάρχουν διαρροές.

Ήδη άλλωστε έχουμε ακούσει πολλά από τους σποϊλεράδες Dave Bautista και Samuel L. Jackson



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved