Jon Snow και Νight King έχουν πολύ μέλλον

Πάει και αυτός από το Game of Thrones.

Σύντομα στο «Game of Thrones» όλα θα τελειώσουν. Μέσα στο 2019 θα μάθουμε επιτέλους ποιος θα κάτσει στο θρόνο και ποιος θα δει τα ραδίκια ανάποδα. Η μεγάλη μάχη μεταξύ ζωντανών και Night Walkers βρίσκεται στα σκαριά και οι φαν της διάσημης σειράς βρίσκονται ήδη σε αναμμένα κάρβουνα.

Αν και για να είμαστε ειλικρινείς όλο το ενδιαφέρον βρίσκεται στην αιμομιξία στο 1on1 του Jon Snow και του Night King. Είναι βέβαιο ότι τα δύο μεγάλα κεφάλια του κάθε στρατοπέδου, σύντομα θα διασταυρώσουν τα ξίφη τους και η μάχη τους αναμένεται συναρπαστική.

 

joni

 

Τελευταία ωστόσο αιωρείται μια νέα θεωρία όσον αφορά το μεγάλο duel το οποίο είναι μεν ηρωικό αλλά αναμένεται να στεναχωρήσει πολλούς fan του… Γιάννη του Χιονιά.

 

Δυστύχως ο Jon θα «πέσει»

Είναι δεδομένο ότι ο Night King σύντομα θα βρει τέλος έτσι ώστε η ανθρωπότητα να συνεχίζει να υπάρχει. Όχι τίποτα άλλο, αν κερδίσουν οι νεκροί δεν θα μάθουμε ποτέ ποιος θα γίνει ο βασιλιάς των Επτά Βασιλείων. Και ποιος θα είναι αυτός που θα τον σκοτώσει; Ο Jon Snow φυσικά.

Μόνο που με την πτώση του βασιλιά τους, δεν σημαίνει ότι οι νεκροί θα σταματήσουν τη δράση τους. Αντιθέτως θα συνεχίσουν να... ενοχλούν και σαν αναρχικοί να κάνουν ό,τι θέλουν πέρα από το Μεγάλο Τείχος –το οποίο παρεμπιπτόντως δεν υπάρχει πια. Αλλά ο Jon δεν είναι κάνας τυχαίος τυπάς που από το πουθενά έγινε ο άρχοντας του παιχνιδιού.

 

king

 

 

Έχει δείξει ότι δεν τον νοιάζει η δόξα, η τιμή του ξεπερνά και τον πιο έντιμο τύπο και είναι ο μόνος ο οποίος θα σώσει την κατάσταση. Και πώς θα το κάνει; Με το που μπήξει το μαχαίρι με dragonglass στην καρδιά του Night King θα κάνει το ίδιο και στον εαυτό του. Και κάπως έτσι αντί για να Night King θα έχουμε Snow King. 

Να είμαστε ειλικρινείς ωστόσο, αυτή η θεωρία στέκει μονάχα εφόσον o Jon δεν χάσει τα λογικά του και δεν ξεκινήσει εκ νέου εκστρατεία απέναντι στους ζωντανούς. Φαύλο κύκλο δεν θα επιτρέψει ο George R.R. MartinGeorge R.R. Martin.

Το αν θα γίνει τελικά θυσία θα το ξέρουμε σύντομα. Το 2019 είναι κοντά…



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved