Ο σκηνοθέτης του «Venom» ΙΣΩΣ έκανε τη μεγάλη αποκάλυψη που θέλαμε να μάθουμε

Ιστός αλήθειας!

Φίλοι της Marvel, του Tom Hardy και του Venom, η μεγάλη ημέρα πλησιάζει. Απέχουμε κάτι παραπάνω από ένα μήνα για την πρεμιέρα του «Venom» (5 Οκτωβρίου) και έχετε κάθε λόγο να είστε ενθουσιασμένοι για την μπλοκμπαστεριά που έρχεται.

Το δεύτερο τρέιλερ ειδικά μας πήρε το μυαλό.

Όσο καιρό περιμένουμε την ταινία να έρθει σε κινηματογραφική αίθουσα, το μεγάλο ερώτημα είναι ένα και ας το έχουμε θάψει στο πίσω μέρος του μυαλού μας (ακολουθεί spoiler για το «Infinity War»).

 

no

 

 

Τελικά θα μας πει κανείς αν θα παίξει ο Spiderman στην ταινία;

Τα δεδομένα είναι απλά. Ο Spider-Man μάς «χαιρέτησε» στο «Avengers: Infinity War» και μέχρι να γίνει η επόμενη ταινία και η ανάστασή του δεν μπορούμε να περιμένουμε ως δια μαγείας να εμφανιστεί. Πέραν αυτού η ταινία της Sony θα είναι βασισμένη στο κόμικ με τίτλο «Lethal Protector» στο οποίο πλέον ο Eddie Brock παίζει σόλο έχοντας κάνει ανακωχή με τον Spiderman. Είτε με τον έναν, είτε με τον άλλον τρόπο το ενδεχόμενο να τους δούμε στην ίδια ταινία μοιάζει δύσκολο έως και απίθανο.

Πάνω όμως που όλα έδειχναν ότι ο αραχνάκιας της Marvel θα πάρει απουσία, η συμφωνία μεταξύ της Sony και του MCU (σύμπαντος στο οποίο ανήκει ο Spider-Man) έχει μπλέξει κάπως τα πράγματα. Και σαν να μην έφτανε αυτό ήρθε και μια δήλωση του σκηνοθέτη της ταινίας, Ruben Fleischer για να βάλει «φωτιά» στις υποψίες μας.

 

parker

 

«Ειλικρινά δεν ξέρω τι επιτρέπεται να πω. Ξέρω την απάντηση αλλά προτιμώ να μην πω κάτι το οποίο δεν επιτρέπεται» είπε σε ερώτηση σχετικά με τη συμμετοχή του Spiderman κάτι που μεταφράζεται ενδεχομένως σε:

«Δεν μπορώ να σας πω ότι παίζει στην ταινία διότι εδώ και 12 μήνες σας λέμε το αντίθετο αλλά μάλλον αρχίζουμε να νιώθουμε λίγο αμήχανα πλέον». Ενδεχομένως αυτά τα λόγια να μην σήμαιναν κάτι, αν δεν είχε ρίξει το «τυράκι» της και η παραγωγός της ταινίας, Amy Pascal:

«Η ιστορία λαμβάνει μέρος στον κόσμο που χτίζουμε για τον Peter Parker, κάτι που ξεκίνησε από το Spiderman: Homecoming».

Μια βασική λεπτομέρεια: Η Pascal ήταν παραγωγός και στο «Spiderman: Homecoming».

Ιστοί κυκλώνουν την ταινία της 5ης Οκτωβρίου...

 



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved