Οι «Watchmen» επιστρέφουν αυτή τη φορά στη μικρή οθόνη!

To ΗΒΟ βρήκε το νέο hit μετά το «Game of Thrones».

Όσο πλησιάζει η ώρα για την τελευταία σεζόν του «Game of Thrones» στο ΗΒΟ υπάρχει ένα τρέμουλο όσον αφορά την ανεύρεση της νέας σειράς που θα κάνει πάταγο στην τηλεόραση. Έψαξαν από ΄δω, έψαξαν από ‘κει και τελικά κατέληξαν ότι το νέο μεγάλο hit πρέπει να είναι υπερηρωικό. Και όπως όλα δείχνουν, η παρακάτω ομάδα θα λάβει το χρίσμα.

 

watch

 

Σχεδόν μια δεκαετία πριν οι περισσότεροι μπορεί να μην γνώριζαν καν την ύπαρξή τους, αλλά η ταινιάρα του Zach Snyder έβαλε για τα καλά τους «Watchmen» στη ζωή μας. Η παρέα του Doctor Manhattan και του προβληματισμένου αντιήρωα Rorschach ήταν μια υπέροχη πινελιά στο υπερηρωικό σύμπαν του κινηματογράφου και τώρα έρχεται το ΗΒΟ για να τους βάλει ακόμα πιο δυνατά στην καθημερινότητά μας.

Το παρακάτω άλμπουμ θα σε βοηθήσει να του ξαναθυμηθείς:

 

Σύμφωνα με το Uproxx η σειρά πρόκειται να κάνει ντεμπούτο το 2019 και αναμένεται να έχει σούπερ cast, μεταξύ των οποίων οι Jeremy Irons, Louis Gossett Jr. και Regina King. Με βάση την teaser ανάρτηση του ΗΒΟ για τη νέα σειρά των «Watchmen», ο Rorschach θα έχει αναβαθμισμένο ρόλο στις νέες περιπέτειες των φίλων του.

 

waaa

 



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved