Ο Χάμιλτον μας ήρθε για μπάνιο και μας καθάρισε την παραλία

Άπειρα ρισπέκτ στον Παγκόσμιο Πρωταθλητή της Formula 1.

Τον έχουμε συνηθίσει στο μονοθέσιο της Μercedes, στις πίστες και την άσφαλτο αλλά και το βάθρο της Formula 1. Είναι ο Lewis Hamilton, ο παγκόσμιος πρωταθλητής της F1 και πρωτοπόρος του φετινού πρωταθλήματος.

Τσέκαρε κειμενάκι που είχαμε γράψει για την κόντρα με τον άλλοτε κολλητό του, Νίκο Ρόσμπεργκ.

Ο Βρετανός εκτός της ταχύτητας φαίνεται πως έχει ξεχωριστή αδυναμία στην Ελλάδα και συγκεκριμένα στη Μύκονο, την οποία επισκέφτηκε φέτος για δεύτερο σερί καλοκαίρι. Ο 33χρονος πιλότος πάντως σε αντίθεση με το πρόσωπο του σταρ που έχουμε συνηθίσει να τον βλέπουμε μας έδειξε και μια άλλη πιο ευαίσθητη πτυχή του. Πηγαίνοντας για μπάνιο σε κάποιο μέρος στο νησί των ανέμων αντί για παραλία αντίκρισε… σκουπιδότοπο και αντί να αλλάξει παραλία το αντιμετώπισε διαφορετικά. Κάθισε και την καθάρισε.

 

 

«Είμαι σε ένα από τα πολλά όμορφα κομμάτια του κόσμου σήμερα, όπου συναντήσαμε αυτό το χάλι. Δεν μπορούσαμε να μείνουμε αμέτοχοι, έπρεπε να κάνουμε κάτι. Όλοι πρέπει να κάνουμε κάτι, πρέπει να σταματήσουμε να ενισχύουμε εταιρείας που εθελοτυφλούν βασιζόμενες στα κέρδη τους, με τίμημα τον όμορφο πλανήτη μας» έγραψε ο Hamilton.

Τι άλλο να πεις για τον τύπο. Άπειρα respect…



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved