Τρίζουν τα κόκαλα του Cobain

Προτάθηκε να γίνει reunion με φωνητικά από τον Chad Kroeger των Nickelback.

Nickelback. Ένα όνομα που συνοδεύει τις μουσικές μας αναμνήσεις από τότε που ήμασταν πιτσιρικάδες. Όσο και αν δεν μπορείς να τους ακούσεις σήμερα, είσαι ΨΕΥΤΗΣ αν δεν παραδεχτείς πως κάποια εποχή άκουγες αυτό εδώ.

 

 

Έκτοτε βέβαια, οι Nickelback έπαιρναν ολοένα τον κατήφορο. Κάτι το στυλ της μπάντας που έγινε «πιο εμπορικό, πεθαίνεις», κάτι ότι τα τραγούδια έγιναν πιο αγαπησιάρικα και από εκείνα της Celine Dion, ο κόσμος άρχισε να τους σνομπάρει φουλ. Μάλιστα δεν έλειψαν σκηνικά σαν και αυτό εδώ.

 

 

Και OK, στην τελική ο καθένας ας κάνει ό,τι γουστάρει ρε παιδιά. Θέλετε Nickelback; Nickelback. ΤΟΥΣ NIRVANA ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΘΑ ΜΑΣ ΤΟΥΣ ΠΕΙΡΑΞΕΤΕ. ΤΟΥΣ NIRVANA.

Γιατί κάποιοι θεόμουρλοι, έχουν ξεκινήσει λέει να μαζεύουν υπογραφές για επανένωση των Nirvana…με τον Chad Kroeger των Nickelback στα φωνητικά. Είμαστε σίγουροι πως μετά από αυτό, ο Kurt στριφογυρίζει στον τάφο του.

 

screenshot 707

 

Όλα αυτά ξεκίνησαν από έναν συγκεκριμένο χρήστη που, προφανώς τρόλαρε. Ωστόσο, κάποιοι πήραν στα σοβαρά την πρόταση και έχουν αρχίσει να την προμοτάρουν δεξιά και αριστερά στα social media. Πάντως τρέμουμε στην ιδέα ότι ο Krist, o Pat και ο Dave θα μπορούσαν να κάνουν αυτή την πρόταση στον ξανθομπάμπουρα.

Χώρια του ότι υπάρχουν και καλύτερες επιλογές…



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved