Θρυλικά άλογα σουλατσάρουν στα επικότερα μέρη της Ισλανδίας

Μην ξεχάσεις να κλείσεις το στόμα σου αφού τσεκάρεις τις φωτογραφίες.

Δυο πράγματα άκουγε να του λέει η μάνα του ο Drew Doggett: «Να κάνεις αυτό που αγαπάς επάγγελμα» και «ζακέτα να πάρεις». Φανταζόμαστε ότι στο δεύτερο δεν υπάκουσε ποτέ όπως κάθε τίμιο παιδί που σέβεται τον εαυτό του. Ωστόσο για την πρώτη μητρική συμβουλή έκανε ό,τι περνούσε από το χεράκι του. 

Και κάπως έτσι κατέληξε μεγάλος και τρανός φωτογράφος που γυρνάει στις γωνιές του κόσμου με σκοπό να φωτογραφίσει οτιδήποτε ερεθίζει το μάτι του. 

Σε μια από αυτές τις σουλατσάδες, έφτασε στην Ισλανδία για να «αιχμαλωτίσει» με το φακό του τα φημισμένα άλογα της νησιωτικής χώρας σε διάφορα μαγευτικά τοπία της: δίπλα σε επιβλητικούς καταρράκτες, σε παραλίες με κατάμαυρη αμμουδιά και σε παγωμένες λίμνες. 

 

 

Ο τίτλος της δουλειάς του ακούει στο όνομα «Realm of Legends» και παρά το γεγονός ότι ο Dogget είναι οπαδός του black & white, αυτή τη φορά δεν μπόρεσε να μην ακολουθήσει την... έγχρωμη οδό. 

Πάρτε το χρόνο σας να εξερευνήσετε τη δουλειά του στο Instagram, αφού πρώτα απολαύσετε τα πιο όμορφα στιγμιότυπα που διαλέξαμε στο ακόλουθο φωτογραφικό άλμπουμ.



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved