Εσύ κοιμάσαι και ο Ανεμιστήρας (κακώς) δουλεύει

Τα τρία βασικότερα προβλήματα που δημιουργεί κατά τον ύπνο σου η προπελάτη συσκευή.

Τι να κάνουμε βρε παιδιά καλοκαιριάτικα; Έχει τόση ζέστη τα βράδια που δεν την παλεύουμε. Τι και αν αφήσαμε τα παράθυρα ανοιχτά χαμπάρι δεν πήραμε από δροσιά. Βάλαμε και τον ανεμιστήρα στο maximum αλλά το μόνο που ΔΕΝ βιώσαμε ήταν αυτή η ιδρωτίλα που δεν ήταν τόσο μεγάλη όσο συνήθως. Από ύπνο πάλι τίποτα.

Και εκεί που δεν ξέρεις τι να κάνεις και σκέφτεσαι σοβαρά να πάρεις ηρεμιστικά, πετάγεται η επιστήμη και σου φωνάζει: «Δεν φταίει η ζέστη που δεν κοιμάσαι τα βράδια αλλά ο ανεμιστήρας». Δεν πάμε καλά…

 

whaaaaaaaaa

 

Το να κοιμάσαι το βράδυ και να γίνεσαι λούτσα λόγω ζέστης είναι ένα συναίσθημα που κανείς δεν το θέλει και κυρίως, ενοχλεί. Παρόλα αυτά είναι επιστημονικά αποδεδειγμένο ότι όσο σε χτυπάει ο αέρας, τόσο λιγότερες είναι οι πιθανότητες να κοιμηθείς ομαλά.

Και αυτό διότι...

 

Κάντε Bookmark τις σελίδες του Newsbomb.gr για τα Exit Poll 2019 και τα Αποτελέσματα Εκλογών της 7ης Ιουλίου, ώστε να ενημερωθείτε πρώτοι και με εγκυρότητα!

Διαβάστε επίσης όλες τις τελευταίες εξελίξεις σχετικά με τις επερχόμενες Εθνικές Εκλογές 2019

 

1. Όλη η πλέμπα του δωματίου είναι πλέον στα ρουθούνια σου

Όσο καλά και να καθαρίσεις το δωμάτιο δεν γίνεται να μη μαζέψει σκόνη. Αυτή βρίσκεται σε κάθε μήκος και πλάτος γύρω από το κρεβάτι, ωστόσο όσο δεν δημιουργείται ρεύμα, δεν χρειάζεται να ανησυχείς ότι θα την εισπνεύσεις. Άνοιξες τον ανεμιστήρα ε; Γράψε λάθος. Τη σήκωσες όλη στον αέρα, την εισέπνευσες και δεν σε βλέπουμε να κοιμάσαι σύντομα.

 

bkles

 

 

2. Στέγνωσες απότομα

Η ζέστη μπορεί να σε αφυδατώσει, το ίδιο όμως μπορεί να κάνει και ο ανεμιστήρας. Διότι εκτός του στόματός σου, μπορεί να σου στεγνώσει πλήρως το δέρμα, το στόμα αλλά και τα μάτια (ακόμα και αν κοιμάσαι).

 

bags

 

 

3. Νεούδι ξάπλωσες, συνταξιούχος ξύπνησες

Γύρισες πτώμα από τη δουλειά και ετοιμάστηκες σαν καλό παιδάκι να ξεραθείς στον ύπνο. Άναψες τον ανεμιστήρα πριν πέσεις και σύντομα αποκοιμήθηκες. Ύστερα από λίγη ώρα όμως τα μάτια σου είναι και πάλι ανοιχτά ενώ σε έπιασε μια δυσκολία κατά την αναπνοή σου.  Δεν είναι τίποτα, απλώς πρήστηκαν οι αδένες από το φύσημα του άερα. Άντε να ξανακοιμηθείς τώρα.

 

olddd

 



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved