Τα blockbuster τρέιλερ της φετινής Comic-Con

Πέρα από τον Aquaman είχαμε πολύ πράγμα.

Μετά την Wonder Woman και τους Batman-Superman άλλος ένας ήρωας της «Justice League» ήρθε με νέο trailer να μας προετοιμάσει για τη solo ταινία του. Μην πας μακριά, είναι ο «Aquaman». Ωστόσο δεν ήταν και ο μόνος.

 

Shazam!

Είναι το νέο μέλος της Justice League. Ο αυθεντικός Captain Marvel (καμία σχέση με την Brie Larson των Avengers) που άλλαξε όνομα για να μην τους μπερδεύουμε παίρνει επιτέλους θέση στις οθόνες μας. Ο Shazam λοιπόν έρχεται τον Απρίλιο του 2019 και με βάση το τρέιλερ του θα τον περιμένουμε με ανυπομονησία.

Παρεπιπτόντως ο ηθοποιός που θα τον υποδυθεί ήταν ο λόγος που γράψαμε για κινηματογραφικούς χαβαλέδες που έγιναν Σούπερ Ήρωες.

Ηθοποιοί: Asher Angel /Zach Levi (Billy Batson/Shazam), Mark Strong (Dr. Thandeus Sivana), Djimon Hounsou (Μάγος Shazam)

Σκηνοθεσία: David F. Sandberg

 

 

 

Godzilla: The King of Monsters

Ο αγαπημένος μας δεινόσαυρος έχει δύσκολη αποστολή. Εκτός του ότι είναι ο μόνος ο οποίος μαζί με άλλα μυθικά τέρατα μπορεί να σώσει τη Γη από φυσική καταστροφή, πρέπει να τα βάλει εναντίον του μεγαλύτερου εχθρού του, του τρικέφαλου τέρατος King Ghidorah. Το μεγάλο ραντεβού των δύο τεράτων αναμένεται στις αίθουσες στις 31 Μαΐου του 2019.

Ηθοποιοί: Ken Watanabe (Dr. Ishiro Serizawa), Kyle Chandler (Mark Russell), Vera Farmiga (Dr. Emma Russell)

Σκηνοθεσία: Michael Dougherty

 

 

 

Glass

Το μεγάλο στοίχημα του Night Shyamalan επιτέλους έχει και δικό του τρέιλερ. David Dunn από το «Unbreakable» εναντίον του Τέρατος από το «Split» και στη μέση ο σαρδόνιος Mr. Glass. Κάτι άλλο;

Στους κινηματογράφους τον Ιανουάριο του 2019.

Ηθοποιοί: Bruce Willis (David Dunn), Samuel L. Jackson (Mr. Glass), James McAvoy (Beast)

Σκηνοθεσία: Night Shyamalan

 

 

 

Magic Beasts and Where to Find Them: The Crimes of Grindelwald

Στο τέλος του πρώτου spin-off μπορεί να είδαμε τον Grindelwald να συλλαμβάνεται ωστόσο κυκλοφορεί ξανά ελεύθερος και ζητά εκδίκηση. Κάπως έτσι Newt Scamander, Albus Dumbledore και σία βρίσκονται και πάλι στις επάλξεις απέναντι στον… Voldemort πριν τον Voldemort. Η απάντηση στις 16 Νοεμβρίου του 2018.

Ηθοποιοί: Eddie Redmayne (Newt Scamander), Jude Law (Albus Dumbledore), Johnny Depp (Gellert Grindelwald)

Σκηνοθεσία: David Yates

 

 


©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved